GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκκενώθηκε η φοιτητική εστία στο Ηράκλειο - Έρευνες για εγκλωβισμένους - ΦΩΤΟ

Μια φοιτητική εστία βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη φωτιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ηράκλειο. Οι φοιτητές α...

Μια φοιτητική εστία βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη φωτιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ηράκλειο. Οι φοιτητές αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν την πύρινη εστία, βγήκαν από το κτίριο.

"Βγήκαμε κακήν κακώς έξω από τα δωμάτια" δήλωσαν στο cretalive.gr φοιτητές που μένουν στην παρακείμενη εστία και σημείωσαν ότι το ευτύχημα είναι πως δεν έμεναν εκεί πρωτοετείς.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η αστυνομία έχει προχωρήσει στην εκκένωση των εστιών, ωστόσο εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί κάποιος να κοιμόταν μέσα στις εγκαταστάσεις. Γι' αυτό η αστυνομία σε συνεργασία με την πρυτανεία έχει ζητήσει να υπάρξει επικοινωνία με όλους τους φοιτητές που διαμένουν στις εστίες.

Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε διακοπή κυκλοφορίας στους δρόμους κοντά στην φωτιά και απομακρύνουν όλους όσοι βρίσκονται στο σημείο ενώ όλες οι αρχές είναι σε επιφυλακή για την περίπτωση που κριθεί αναγκαία η εκκένωση η εκκένωση της περιοχής, είτε του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση