GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαταστάθηκε η προτομή του Απόστολου Αποστόλου στη Μυτιλήνη

Στον καθαρισμό της μπρούτζινης προτομής του ιστορικού αριστερού δημάρχου της Μυτιλήνης, Απόστολου Αποστόλου με τις οποίες την περι...

Στον καθαρισμό της μπρούτζινης προτομής του ιστορικού αριστερού δημάρχου της Μυτιλήνης, Απόστολου Αποστόλου με τις οποίες την περιέχυσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας προέβη  συνεργείο του Δήμου Λέσβου.

Ας σημειωθεί ότι τη Δευτέρα το πρωί οπότε και συνέβη ο βανδαλισμός ήταν η επέτειος της απελευθέρωσης της Μυτιλήνης από τα ναζιστικά στρατεύματα Κατοχής. Ο Απόστολος Αποστόλου υπήρξε από τα κορυφαία στελέχη της Αντίστασης, γραμματέας του ΕΑΜ στο νησί.

Το ίδιο συνεργείο καθάρισε σήμερα και την μπρούτζινη προτομή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη που είχε βανδαλιστεί με μπογιές τις περασμένες μέρες. Επίσης βανδαλισμένη προτομή του Δημητρίου Βερναρδάκη, από μάρμαρο αυτή, θα καθαριστεί τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση