GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «ευχαριστώ» του Αλέξη Τσίπρα στους ψαράδες που έδωσαν μάχη για να σώσουν ζωές στο Μάτι - ΒΙΝΤΕΟ

«Οι ψαράδες της Νέας Μάκρης, ντόπιοι και μετανάστες, έδωσαν ηρωική μάχη κατά τη διάρκεια της τραγωδίας, σώζοντας ζωές. Η πολιτεία αναγνω...

«Οι ψαράδες της Νέας Μάκρης, ντόπιοι και μετανάστες, έδωσαν ηρωική μάχη κατά τη διάρκεια της τραγωδίας, σώζοντας ζωές. Η πολιτεία αναγνωρίζει την αυτοθυσία τους. Τους ευχαριστούμε» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρωθυπουργός μετά την συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον Σύλλογο των ψαράδων της περιοχής.
Ταυτόχρονα, στο βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, ο Πρωθυπουργός εμφανίζεται να ευχαριστεί τους ψαράδες, να μιλά για την αυτοθυσία τους και να τονίζει ότι η Πολιτεία θα τους το αναγνωρίσει.
Εξάλλου, μετά από αίτημα που έθεσαν οι ψαράδες να δοθεί υπηκοότητα για τρείς αλλοδαπούς συναδέλφους τους που ζουν στην Ελλάδα περισσότερα από 22 χρόνια και με κίνδυνο της ζωής τους ρίχτηκαν στη μάχη για να σώσουν ζωές, ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι ήδη έχει δώσει σχετική εντολή στο υπουργείο Εσωτερικών.
Όπως είπε, θα ακολουθηθούν οι σύμφωνες με το νόμο διαδικασίες για αλλοδαπούς με εξαιρετική συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο, «γιατί θεωρούμε αυτούς τους ανθρώπους ήδη συμπολίτες μας».
Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση