GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλαγή πολιτικής από τον οίκο Burberry - Σταματά να καταστρέφει τα προϊόντα που δεν έχουν πωληθεί

O βρετανικός οίκος Burberry ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την καύση των προϊόντων του, αξίας εκατομμυρίων λιρών, τα οποία δεν έχουν...

O βρετανικός οίκος Burberry ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την καύση των προϊόντων του, αξίας εκατομμυρίων λιρών, τα οποία δεν έχουν πωληθεί, καθώς και την χρήση αληθινής γούνας στις συλλογές του σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα του.

Η εταιρεία, η οποία πρόκειται να παρουσιάσει την πρώτη της συλλογή υπό τον νέο σχεδιαστή Ρικάρντο Τίτσι, ανακοίνωσε ότι η ανάγκη να είναι περισσότερο κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνη είναι το κλειδί της μακροχρόνιας επιτυχίας της.

Η Burberry δέχτηκε επικρίσεις τον Ιούλιο όταν παραδέχτηκε ότι προχωρούσε στην καύση των προϊόντων της, όπως ρούχα, αξεσουάρ και αρώματα, αξίας άνω των 90 εκατ. λιρών τα τελευταία πέντε χρόνια, ώστε να αποτραπεί η κλοπή ή η φθηνότερη πώλησή τους.

Πηγή: BBC, ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση