GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός συνέχειας του China Open η Σάκκαρη

Σύντομη αποδείχτηκε η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο China Open, καθώς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε από τη Ντόνα Βέκιτς με 2-...

Σύντομη αποδείχτηκε η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο China Open, καθώς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε από τη Ντόνα Βέκιτς με 2-0 σετ και δεν συνεχίζει πέρα από τη φάση των «64».

Μετά από ένα κακό πρώτο σετ, στο οποίο κατέκτησε ένα μόλις γκέιμ (1-6), η Σάκκαρη (Νο.29 του ταμπλό) βρέθηκε με σκορ 2-5 στο δεύτερο και έμοιαζε να έχει παραδοθεί στην αντίπαλό της.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε μεγάλη προσπάθεια ανατροπής, είχε break point για να ισοφαρίσει σε 5-5, αλλά τελικά έχασε με 4-6.

Μεγάλη «πληγή» για τη Σάκκαρη ήταν η αδυναμία της να κρατήσει το σερβίς της, όπου είχε μόλις 2/8 κερδισμένα γκέιμ, με την 22χρονο αθλήτρια από την Κροατία (Νο.40 του ταμπλό) να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της και να συνεχίζει στους «32» του τουρνουά.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση