GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ασλάνογλου μπαίνει στη σπουδαία σειρά «The Durrell» με ρόλο-κλειδί

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της η Μαρίνα Ασλάνογλου μετράει πολλ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της η Μαρίνα Ασλάνογλου μετράει πολλές νίκες στον χώρο όπως και αρκετά βραβεία με πιο σημαντικό φυσικά το «Μελίνα Μερκούρη»!

Η χαρισματική ηθοποιός που έμεινε για ένα μικρό διάστημα εκτός χώρου, προκειμένου να γεννήσει τον πανέμορφο γιο της, ετοιμάζεται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον «στοίχημα»! Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου «έκλεισε» να κρατήσει ένα ρόλο-κλειδί στη σημαντική σειρά «The Durrell» που γυρίζεται σε Λονδίνο και Κέρκυρα για το Βρετανικό ITV.

Πρόκειται για μια δυνατή παραγωγή της Sid Gentle Films με εκτελεστικό παραγωγό την πολυβραβευμένη κινηματογραφίστρια Sally Woodward Gentle,κάτοχο βραβείου Bafta. Σε αυτή πρωταγωνιστούν σπουδαίοι Άγγλοι ηθοποιοί,ενώ σε βασικούς ρόλους της έχουμε δει τους Αλέξη Γεωργούλη, Γιώργο Καραμίχο, Άννα Σάββα, Όλγα Δαμάνη, Ηλέκτρα Κοπελούζου κ.α.

Τι ρόλο θα κρατήσει στην εν λόγω δουλειά η άξια Ασλάνογλου που ξεκινά άμεσα γυρίσματα γι' αυτήν τόσο στην Κέρκυρα όσο και στο Λονδίνο; Κανείς δεν γνωρίζει αφού έχει δοθεί... γραμμή από την παραγωγή να τηρείται σιγήν ιχθύος για οτιδήποτε που την αφορά!

Σημασία έχει πως η εκλεκτή πρωταγωνίστρια «εισβάλλει»δυναμικά στη σειρά με ένα ρόλο που θα συζητηθεί και θα προκαλέσει -μέχρι εκεί μπορώ να πω. Στον τέταρτο κύκλο της τοπ σειράς έρχονται εκπλήξεις και ανατροπές και η «δική»μας Μαρίνα, θα δώσει το δικό της στίγμα σε αυτή!

Η σειρά είναι τοποθετημένη κατά κύριο λόγο στο 1935 όταν η Αγγλίδα Louisa Durrell, η ζωή της οποίας κατέρρεε, αποφάσισε να μετακομίσει από το Λονδίνο στην Κέρκυρα. Ο σύζυγός της είχε αποβιώσει χρόνια πριν και όσα χρήματα διέθετε, είχαν τελειώσει. Ανακοινώνει στα τέσσερα παιδιά της ότι μετακομίζουν στο νησί μας και επακολουθεί ομηρική μάχη και άρνησή τους, πόσο μάλλον όταν ανακαλύπτουν ότι η Κέρκυρα δεν έχει καν ηλεκτρισμό εκείνη την εποχή! Αλλά είναι φθηνή, ένας επίγειος παράδεισος και το μεγάλο βήμα για την οικογένεια Durrell γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση