GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πασίγνωστη ηθοποιός υπερασπίζεται την "ανδρική τιμή" του Τζον Τραβόλτα: Δεν είναι gay - ΦΩΤΟ

Μαζί έγραψαν ιστορία με τη σειρά ταινιών "Κοίτα ποιος μιλάει". Η Κίρστι Άλεί που επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο από τη συ...

Μαζί έγραψαν ιστορία με τη σειρά ταινιών "Κοίτα ποιος μιλάει". Η Κίρστι Άλεί που επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο από τη συμμετοχή της στο βρετανικό "Celebrity Big Brother", υπερασπίστηκε τον καλό της φίλο και συμπρωταγωνιστή της Τζον Τραβόλτα καθώς δέχεται επίθεση ενώ επί σειρά αιτιών κυκλοφορούν φήμες αναφορικά με τη σεξουαλικότητά του.

Η Άλεϊ, μιλώντας στη βρετανική Sun, επέμεινε όταν ρωτήθηκε για τα "ερωτικά γούστα" του Τραβόλτα, ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος. "Δεν το πιστεύω, τον ξέρω πάρα πολύ καλά...".

Όταν βρισκόταν μέσα στο σπίτι του Big Brother η Άλει αποκάλυψε στους συμμετέχοντες ότι παραλίγο να παντρευτεί τον Τραβόλτα καθώς τον καιρό που συμπρωταγωνιστούσαν, ήταν ερωτευμένη μαζί του. Όπως είπε, λίγο έλειψε να κάνει σχέση με τον σταρ και να απατήσει τον τότε σύζυγό της, καθώς ήταν πολύ δύσκολο να παραμείνει πιστή.

"Κόντεψα να το σκάσω και να παντρευτώ τον Τζον" ομολόγησε. "Τον αγαπούσα και τον αγαπώ. Αν δεν ήμουν παντρεμένη, σίγουρα θα παντρευόμουν εκείνον και θα το είχα σκάσει ήδη μαζί του" παραδέχτηκε.

"Ο Τζον θα συμφωνούσε ότι ήταν αμοιβαίος ο έρωτάς μας. Θα έλεγα ότι είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει, η πιο δύσκολη απόφαση που έλαβα γιατί ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Περνούσαμε όμορφα μαζί και γελούσαμε πολύ" προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση