GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Grand Prix Αραγονίας: Μάρκεθ, ο κυρίαρχος του παιχνιδιού

Δεν είναι ένας απλός αναβάτης. Είναι ένα φαινόμενο που όμοιό του δεν έχουμε δει και κατά πάσα πιθανότητα ούτε πρόκειται να ξαναδού...

Δεν είναι ένας απλός αναβάτης. Είναι ένα φαινόμενο που όμοιό του δεν έχουμε δει και κατά πάσα πιθανότητα ούτε πρόκειται να ξαναδούμε. Τον λένε Μαρκ Μάρκεθ και ήδη στα 25 του έχει τον 5ο τίτλο στη μεγάλη κατηγορία στο… τσεπάκι του.

Και πώς μπορεί να συμβεί διαφορετικά δηλαδή; Ο ασύλληπτος Ισπανός είδε το μεγάλο φαβορί του σημερινού αγώνα, τον Χόρχε Λορένθο, να πέφτει για δεύτερο συνεχόμενο Grand Prix (σήμερα μόλις λίγα μέτρα μετά την εκκίνηση), κόλλησε εντέχνως πίσω από την παντοδύναμη Ducati του Αντρέα Ντοβιτσιόζο και στους τελευταίους πέντε γύρους έκανε την επίθεσή του, παίρνοντας στο τέλος δια περιπάτου μία ακόμη καρό σημαία φέτος και ανεβάζοντας τη διαφορά του από τον δεύτερο της βαθμολογίας στους 72 βαθμούς.

Πίσω από τον άπιαστο συνδυασμό Honda-Μαρκ, τερμάτισε ο Ντοβιτσιόζο, ο οποίος δεν μπόρεσε να επαναλάβει το θρίαμβο του Σαν Μαρίνο και «μοιραία» ήρθε δεύτερος, με τον Ιανόνε της ανεβασμένης φέτος Suzuki να συμπληρώνει το βάθρο. Ρινς, Πεντρόσα, Εσπαργκαρό, Πετρούτσι, Ρόσι, Μίλερ και Βινιάλες έκλεισαν την πρώτη δεκάδα ενός όχι-και-τόσο-εντυπωσιακού αγώνα.

Βαθμολογία αναβατών:

1) Μάρκεθ 246

2) Ντοβιτσιόζο 174

3) Ρόσι 159

4) Λορένθο 130

5) Βινιάλες 130

6) Κράτσλοου 119

7) Πετρούτσι 119

8) Ζαρκό 112

9) Ιανόνε 108

10) Ρινς 92

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση