GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Instagram κατέβασε «ακατάλληλη» φωτογραφία του Χρανιώτη

Το Instagram κατέβασε «ακατάλληλη» φωτογραφία του Γιώργου Χρανιώτη και εκείνος την ανέβασε ξανά, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία. Ο ...

Το Instagram κατέβασε «ακατάλληλη» φωτογραφία του Γιώργου Χρανιώτη και εκείνος την ανέβασε ξανά, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από τη βάφτισή του, όπου ήταν γυμνός. Το Instagram όμως είχε... άλλη άποψη και την κατέβασε. Στη συνέχεια ο Χρανιώτης, κάλυψε τα επίμαχα σημεία και τη δημοσίευσε ξανά, γράφοντας: «Το instagram μου κατέβασε την προηγούμενη ανάρτηση (δικαιολογημένα αφού ήμουν μικρός μεν, τσίτσιδος δε), μάλλον λόγω ακατάλληλου περιεχομένου. Την ξανανεβάζω λοιπόν με διακριτική κάλυψη και ενημερώνω ότι αυτή είναι η πιο παλιά φωτογραφία μου. Είναι φανερό ότι είναι απ’ την βάφτιση μου, διακρίνεται ο παππούς μου (παππάς) ,που με βουτάει στο νερό και πλήθος κόσμου που παραξενεύεται με την ένταση του παραληρηματικού κλάματος μου.

Έχουν να το λένε για ‘κείνη την ημέρα, ότι ακούστηκα μέχρι το υπερπέραν… Τέλος πάντων έχουν περάσει πάνω από 40 χρόνια από τότε και σήμερα δεν κλαίω, αλλά αντιθέτως χαίρομαι (μάλλον), επειδή μεγαλώνω κατά ένα χρόνο… Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω, χτυπάει πισώπλατα ο χρόνος, τραγουδούσαν οι Λαθρεπιβάτες (Παντελής Θαλασσινός ) σ ένα τραγούδι τους. Μου εύχομαι να είμαι ανήσυχος αυτή την χρόνια και δυνατός. Και λίγο σοφότερος. Καλημέρες ωραίες να ‘χετε!!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση