GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκυος και μητέρα τριών παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο - Ο μεθυσμένος οδηγός έκανε live μετάδοση στο Facebook ενώ ήταν εγκλωβισμένη

Μία έγκυος γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, έχασε τη ζωή της όταν ένας μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της στην Καλιφόρν...

Μία έγκυος γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, έχασε τη ζωή της όταν ένας μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ο επαγγελματίας μποξέρ, Marcos Forestal, 28 ετών, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ το αυτοκίνητό του και έπεσε με ταχύτητα στο αυτοκίνητο της εγκύου Κrystil Kincaid, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Φτάνοντας στο σημείο, η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο της Kincaid να καίγεται, ενώ η οκτώ μηνών έγκυος γυναίκα ήταν παγιδευμένη στο εσωτερικό. Οι διασώστες μπόρεσαν να σβήσουν τη φωτιά και να μεταφέρουν την 29χρονη με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το έμβρυο που κυοφορούσε πέθανε και η ίδια αν και μπήκε στην εντατική, την επόμενη ημέρα κατέληξε.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον Forestal, να περπατάει κοντά στο αυτοκίνητό του και τον συνέλαβαν.

Ο μποξέρ έκανε live μετάδοση του τροχαίου στο Facebook. Το βίντεο, το οποίο διεγράφη στη συνέχεια, το κατέγραψαν αρκετοί χρήστες και το αναδημοσίευσαν. Το επίμαχο βίντεο αναδημοσίευσε και η εφημερδία El Nuevo Herald και ακούγεται να λέει ο Κουβανός αθλητής "δείτε τι μου συνέβη παιδιά, ένα αυτοκίνητο πέρασε μπροστά μου και δείτε τη έπαθε το αυτοκίνητό μου"

Όπως μεταδίδει το KTLA, η νεαρή γυναίκα μιλούσε με τον άνδρα της στο τηλέφωνο την ώρα της σύγκρουσης. Ο σύζυγός της Zach, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 12 χρόνια, δήλωσε ότι άκουσε την κραυγή της γυναίκας του πριν την σύγκρουση, αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούσαν να την απεγκλωβίσουν στη συνέχεια.

“Η ζωή μου ήταν γεμάτη αντιξοότητες, αλλά σήμερα βίωσα το πιο δύσκολο πράγμα... Είπα στις δύο κόρες και τους δύο γιούς μου (ο σύζυγός έχει και ένα παιδί από προηγούμενο γάμο) ότι ένας μεθυσμένος οδηγός σκότωσε τη μητέρα τους. Ο πόνος και ο θυμός που νιώθω στην ψυχή μου δεν μπορεί να μετρηθεί, η καρδιά μου έχει "σπάσει" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση