GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος... loser των εκλογών παγκοσμίως - ΦΩΤΟ

Ο 67χρονος Τζον Τέρμελ έχει δηλώσει συνολικά 95 υποψηφιότητες σε εκλογές και έχει χάσει σε όλες. Παρ όλα αυτά, απτόητος αυτή την π...

Ο 67χρονος Τζον Τέρμελ έχει δηλώσει συνολικά 95 υποψηφιότητες σε εκλογές και έχει χάσει σε όλες. Παρ όλα αυτά, απτόητος αυτή την περίοδο έχει θέσει την 96η υποψηφιότητά του, για την δημαρχία του Μπράντφορντ, της πόλης όπου διαμένει.

Την πρώτη του υποψηφιότητα έθεσε το 1979, λαμβάνοντας μόνο 193 ψήφους. Συνήθως κατεβαίνει ως ανεξάρτητος και ο μεγαλύτερος αριθμός ψήφων που έχει καταφέρει ποτέ να συγκεντρώσει είναι 4.500. Όσο για τον μικρότερο… μία φορά έλαβε μόλις 11 ψήφους.

Μάλιστα, ο κύριος λόγος που είχε δηλώσει υποψηφιότητα είναι πως ως “επαγγελματίας χαρτοπαίκτης”, όπως χαρακτηρίζει τον εαυτό του, είχε επηρεαστεί από την αστυνομική επιχείρηση κατά του παράνομου τζόγου και ήθελε να νομιμοποιήσει τα χαρτοπαίγνια για να σταματήσει να συλλαμβάνεται.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του “τον εξυπνότερο άνθρωπο του κόσμου” ενώ το γούρι του είναι μία γραβάτα και ένα λευκό κράνος, σύμβολο των σπουδών του στην ηλεκτρολογία, που δεν αποχωρίζεται.

Ακόμα, ο 67χρονος δεν κάνει προεκλογική καμπάνια, απλώς δηλώνει υποψηφιότητα, δημοσιεύει μία ανακοίνωση Τύπου και περιμένει την ημέρα των εκλογών. “Αν γίνει κάποιο ντιμπέιτ, απλώς θα εμφανιστώ”, δηλώνει. Για τα χρήματα που κερδίζει τα ξοδεύει… παίζοντας χαρτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση