GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ME ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ! Η Μαριλίζα (μέσω ΕΡΤ) με διάγγελμα κατά του ..."αντικυβερνητισμού"

Niovi Pavlidou    Παρθενική τηλεοπτική εμφάνιση της Ξενογιαννακοπούλου, στην ΕΡΤ βεβαίως βεβαίως! Με το γνωστό ξύλινο λόγο της ξεκαθάρ...

Niovi Pavlidou  
Παρθενική τηλεοπτική εμφάνιση της Ξενογιαννακοπούλου, στην ΕΡΤ βεβαίως βεβαίως!
Με το γνωστό ξύλινο λόγο της ξεκαθάρισε ότι ο ΠΘ την είδε στο φλυτζάνι, χωρίς καμία επικοινωνία στα έξι χρόνια που απέχει με δική της επιλογή από την πολιτική, και την κάλεσε στο σημαντικό αυτό υπουργείο, για να σχεδιάσουν την πορεία της χώρας, σε αυτή την "ιστορική μεταμνημονιακή εποχή".
Τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής πρέπει να προσέξει γιατί διακρίνεται από "έντονο αντικυβερνητισμό" και "αρνηση διαλόγου", και θα χάσει την ευκαιρία του προοδευτικού μετώπου με την "Αριστερά".
Σε ερώτηση, και των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, για την παρουσία Καμμένου στην κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι είναι μια προγραμματική συνεργασία πολύ πετυχημένη μέσα στα δεινά που πέρασε η χώρα, και υπερτόνισε την συνεργασία ΠΑΣΟΚ/ΝΔ (την οποία προφανώς θεωρεί αποτυχημένη), οπότε κανείς δεν έχει δικαίωμα "δια να ομιλεί".
Είπε και άλλα πολλά χαριτωμένα, και κατάλαβα ότι ετοιμάζεται διάγγελμα για την εξάπλωση όχι μόνο της νόσου του "Αντισυριζαϊσμού" , αλλά της σοβαρότερης του "Αντικυβερνητισμού"!
Είναι γεγονός! Οι ψεκασμοί κουνουπιών απέτυχαν φέτος σε όλη τη χώρα και οι ασθένειες εξαπλώνονται.
Λάβετε μέτρα!
Καλημέρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση