GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος για Μητσοτάκη: Είδαμε την ταινία ο Mr Bean μάγκας στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ

"Δε θα αφήσω να έρθει στη Βουλή η συμφωνία, πριν να έρθει στη Βουλή θα πάω στον ΠτΔ και θα πάω στον Πρωθυπουργό" δήλωσε ...

"Δε θα αφήσω να έρθει στη Βουλή η συμφωνία, πριν να έρθει στη Βουλή θα πάω στον ΠτΔ και θα πάω στον Πρωθυπουργό" δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στον ΑΝΤ1.

Ερωτηθείς για το "τζάμπα" μάγκας με το οποίο τον χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι "είδαμε την ταινία ο Mr Bean μάγκας στη Θεσσαλονίκη χθες. Ο κ. Μητσοτάκης να μιλάει για μαγκιές και να βάζει μέτρο στη μαγκιά, πρέπει να το κάνει με τις δεσμεύσεις του, τις πράξεις του και τα λόγια του. Το πόσο μάγκας ήταν ο κ. Μητσοτάκης που ήθελε τον Ιούνιο να ανατρέψει την κυβέρνηση γιατί δεν ήθελε να παραχωρήσει τον όρο Μακεδονία και από την έκθεση Θεσσαλονίκης χθες ουσιαστικά παραχώρησε το Βόρεια Μακεδονία απλόχερα, φαίνεται ποιος είναι μάγκας".

«Η συμφωνία δε θα κυρωθεί. Εμείς που είμαστε κυβερνητικοί εταίροι, θα κάνουμε το παν για να μην κυρωθεί. Ο κ. Μητσοτάκης ρίχνει άσφαιρα πυρά. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν δεχόμαστε ούτε τη συμφωνία, ούτε την παραχώρηση του όρου Βόρεια Μακεδονία. Δεν θα ψηφίσουμε. Έχω δεσμευτεί δημόσια εδώ και καιρό. Δε θα συμμετέχουμε σε κυβέρνηση που θα φέρει τη συμφωνία στη Βουλή. Θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας από την κυβέρνηση, αν και όταν έρθει», τόνισε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα και ξεκαθάρισε ότι, θα αποσύρει τους βουλευτές του από την κυβέρνηση, με κομματική πειθαρχεία.

Ερωτηθείς αν θα αποσύρει την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση πριν ή αφού έρθει η συμφωνία στη Βουλή, απάντησε ότι, «όταν θα ‘ρθει η ώρα, αν ποτέ πάει η συμφωνία στη Βουλή, εμείς θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση» και επανάλαβε ότι «θα κάνω τα πάντα προκειμένου να μην έρθει η συμφωνία στη Βουλή», διευκρινίζοντας πως «αν όμως έρθει η συμφωνία στη Βουλή, τότε δεν έχω άλλη επιλογή, γιατί εγώ σέβομαι τη λαϊκή εντολή που έχω λάβει».

«Δε θα αφήσω να έρθει στη Βουλή η συμφωνία, πριν να έρθει στη Βουλή θα πάω στον ΠτΔ και θα πάω στον Πρωθυπουργό», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση