GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλαιγε όλο το πλατό με την αποκάλυψη της παίκτριας του «My Style Rocks» - ΒΙΝΤΕΟ

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» μετά την αποκάλυψη παίκτριας για την απώλε...

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» μετά την αποκάλυψη παίκτριας για την απώλεια της τον προηγούμενο μήνα.

Συγκεκριμένα, η Έφη Αναστασοπούλου έβαλε τα κλάματα λίγο μετά την υψηλή βαθμολογία που της έβαλε η Μπέτυ Μαγγίρα. «Είμαι συναισθηματικά φορτισμένη γιατί πριν από ένα μήνα έχασα τον πατέρα μου. Του είχα υποσχεθεί ότι θα έρθω και για εμένα αυτό που γίνεται τώρα είναι πάρα πολύ δύσκολο», είπε και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν θα αντέξω ψυχολογικά. Του το είχα υποσχεθεί και σχεδόν πριν ένα μήνα έφυγε από τη ζωή. Και δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω το 100% του εαυτού μου. Η βαθμολογία για εμένα είναι το λιγότερο, απλά είναι όλη η κατάσταση…».

Η εξομολόγηση και τα κλάματα της παίκτριας συγκίνησαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που ήταν δίπλα της και έσπευσε να την στηρίξει.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση