GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oργή στη FIFA για Ρονάλντο και Μέσι

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο είναι εξοργισμένος με τους δύο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, οι οποίοι έλαμψαν διά της… απουσίας τους...

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο είναι εξοργισμένος με τους δύο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, οι οποίοι έλαμψαν διά της… απουσίας τους από την τελετή απονομής των βραβείων «The Best» που έγινε στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα.

Το βραβείο του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο για το 2018 απονεμήθηκε στον Λούκα Μόντρις, ο οποίος κατέκτησε το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Κροατίας.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι δεν ταξίδεψαν στη βρετανική πρωτεύουσα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως... σνομπάρουν τη FIFA, αφού δεν βραβεύτηκαν οι ίδιοι.

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αναμένεται να επικοινωνήσει και με τους ίδιους, ώστε να τους ξεκαθαρίσει ότι κατά κάποιον τρόπο είναι υποχρεωμένοι να είναι παρόντες στα γκαλά της FIFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση