GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλη Ρωσίδα σταρ χαστούκισε τηλεθεάτρια on camera - ΒΙΝΤΕΟ

"Κόκκινο" είδε μπροστά της η Εβελίνα Μπλεντάνς, διάσημη Ρωσίδα ηθοποιός, όταν καλεσμένη στην εκπομπή της ρωσικής τηλεόρασης, &q...

"Κόκκινο" είδε μπροστά της η Εβελίνα Μπλεντάνς, διάσημη Ρωσίδα ηθοποιός, όταν καλεσμένη στην εκπομπή της ρωσικής τηλεόρασης, "Live", δέχθηκε τις επικρίσεις μίας κυρίας από το κοινό.
Η Μπλεντάνς βρισκόταν στο στούντιο για να μιλήσει για την απόφασή της να αποκτήσει παιδί σε μεγάλη ηλικία, όταν η τηλεθεάτρια την κατηγόρησε ότι εξαιτίας αυτής της απόφασης να γίνει μητέρα στα 49 γέννησε παιδί με σύνδρομο Down.
Αρχικά ψύχραιμη η ηθοποιός ακούει και σηκώνεται από τη θέση της πλησιάζοντας την κυρία στο κοινό. "Λοιπόν ακούω" της λέει αλλά μόλις η γυναίκα επαναλαμβάνει τη θεωρία της η Μπλεντάνς της επιτέθηκε χαστουκίζοντάς τη με δύναμη: "Μπορείς να λες ό,τι θες για εμένα, αλλά άσε το παιδί μου ήσυχο!" φωνάζει εξοργισμένη.
Το βίντεο από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση