GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοιραίο στάθηκε το one night stand για μητέρα δύο παιδιών - Το ερωτικό παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία

Πρόθεση να σκοτώσει τη γυναίκα, με την οποία έκανε one night stand, έκρυβε το επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι στο οποίο την έβαλε ο 41...

Πρόθεση να σκοτώσει τη γυναίκα, με την οποία έκανε one night stand, έκρυβε το επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι στο οποίο την έβαλε ο 41χρονος Ρίτσαρντ Μπέιλι.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε βρετανικό δικαστήριο στο Μπέρμιγχαμ που τον έκρινε ένοχο για τον στραγγαλισμό της 33χρονης Σάρλοτ Τίλινγκ, με την οποία είχε γνωριστεί μόλις λίγες ώρες νωρίτερα.

Η Τίλινγκ, που ήταν μητέρα δύο παιδιών, συνάντησε τον Μπέιλι στις 5 τα ξημερώματα της 23ης Φεβρουαρίου σε κατάστημα του Μπέρμιγχαμ, λίγο αφότου είχε βγει από νυχτερινό κέντρο. Πέντε ώρες αργότερα, η 33χρονη ήταν νεκρή στο διαμέρισμά του, όπου έκαναν σεξ. Ο Μπέιλι σκόρπισε γύρω από το πτώμα της πορνογραφικό υλικό και το έσκασε. Ταξίδεψε με τρένο μέχρι το Κόβεντρι και πήγε να μείνει στο σπίτι της πρώην συντρόφου του.

Το πτώμα της Τίλινγκ εντοπίστηκε μία εβδομάδα αργότερα από την αστυνομία, η οποία είχε κινητοποιηθεί όταν οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της. Την επόμενη ημέρα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον Μπέιλι στο Κόβεντρι. Ο 41χρονος υποστήριξε ότι η Τίλινγκ τού ζήτησε να τη σφίξει με δύναμη στο λαιμό κατά τη διάρκεια "άγριου σεξ" και "από ατύχημα" έχασε τη ζωή της.

Όμως ο εισαγγελέας και οι ένορκοι είχαν αντίθετη άποψη. Δεν πείστηκαν ότι το ακραίο ερωτικό παιχνίδι ασφυξίας ξεκίνησε με πρωτοβουλία της γυναίκας, καθώς όλα τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους, έδειχναν ότι ο Μπέιλι είχε γίνει εξαιρετικά βίαιος κατά το σεξ και δεν ενδιαφερόταν για τη συναίνεση. Η έκθεση του ιατροδικαστή ανέφερε ότι η Τίλινγκ έφερε σοβαρά τραύματα στον λαιμό, τα χείλη και τα μάγουλα, και ένα σπασμένο οστό στο στόμα.

Σύμφωνα με την απόφαση των ενόρκων, τα τραύματα της 33χρονης δείχνουν ότι ο Μπέιλι είχε πρόθεση να σκοτώσει, ή στην καλύτερη περίπτωση, να της προκαλέσει πολύ σοβαρές σωματικές βλάβες. Ο 41χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη τουλάχιστον 29 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση