GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χάμιλτον την pole position στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης

Από την pole position θα εκκινήσει ο Λιούις Χάμιλτον στο Grand Prix της Σιγκαπούρης. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes σημείωσε τον ...

Από την pole position θα εκκινήσει ο Λιούις Χάμιλτον στο Grand Prix της Σιγκαπούρης. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο (1:36:015) στις κατατακτήριες του Σαββάτου (15/9), αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull και στην τρίτη τον Σεμπάστιαν Φέτελ της Ferrari. H σημερινή ήταν η 79η pole position στην καριέρα του Χάμιλτον.

Να σημειωθεί ότι ο πρώτος χρόνος του Χάμιλτον σημειώθηκε στην πρώτη προσπάθειά του, στην τρίτη περίοδο των δοκιμών κατάταξης. Μάλιστα, ο μηχανικός του Άγγλου πιλότου, Πιτ Μπόνινγκτον, είπε χαρακτηριστικά στον Χάμιλτον βλέποντας το χρόνο του «ήταν ένας επικός γύρος».

Τέταρτο καλύτερο χρόνο έκανε η Mercedes του Βάλτερι Μπότας, ενώ οι Κίμι Ράικονεν και Ντάνιελ Ρικιάρντο θα βρεθούν στην τρίτη σειρά εκκίνησης, όντες πέμπτος κι έκτος αντίστοιχα. Πίσω τους βρέθηκε η Force India του Σέρχιο Πέρεθ, για να ακολουθήσουν οι Ρομέν Γκροζάν (Haas), Εστεμπάν Οκόν (Force India) και Νίκο Χούλκενμπεργκ (Renault).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση