GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στην Αγγλία: Ποδοσφαιριστής της Premier League κατηγορείται για βιασμό 15χρονης

Ποδοσφαιριστής της Premier League, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει γνωστή, κατηγορείται για βιασμό 15χρονης και μετά από σχε...

Ποδοσφαιριστής της Premier League, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει γνωστή, κατηγορείται για βιασμό 15χρονης και μετά από σχετική πρόταση του αρμόδιου εισαγγελέα, θα καθίσει στο εδώλιο για να δικαστεί. Το περιστατικό παρουσιάζεται να έλαβε χώρα σε κάμπινγκ στη Γαλλία στις 7 Ιουλίου του 2012, όταν ο παίκτης βρισκόταν στην ηλικία των 17 ετών, έχοντας δηλαδή δύο χρόνια διαφορά με το φερόμενο θύμα, το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Ο ίδιος πλέον βρίσκεται στην ηλικία των 23 ετών και εκτός αυτού, η μόνη πληροφορία που έχει γίνει γνωστή για εκείνον είναι πως δεν πρόκειται για Γάλλο ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα γαλλικών και βρετανικών ΜΜΕ, η πρώτη φορά που στάθηκε ενώπιον δικαστή για την υπόθεση ήταν τον περασμένο Ιούλιο, μαζί με τον ξάδερφό του. Ο τελευταίος κατηγορείται επίσης και βρίσκεται στην ηλικία των 25 ετών.

Τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά είναι ότι η 15χρονη βρέθηκε από φίλους της σε κατάσταση σοκ, έχοντας ξεσπάσει σε λυγμούς, στο κάμπινγκ που βρίσκεται στην κοινότητα Αΐγκ-Μορτέ στη Νότια Γαλλία. Από τη δική της πλευρά, η γραμμή υπεράσπισης του ποδοσφαιριστή αρχικά υποστήριξε πως ούτε καν συνευρέθη με τη νεαρή, ωστόσο εν συνεχεία άλλαξε την εκδοχή της, λέγοντας πως ο τότε 17χρονος συνευρέθη μαζί της, έχοντας όμως λάβει τη συναίνεσή της. Επιπλέον, τόνισε πως ο ίδιος δεν γνώριζε την ηλικία της κοπέλας.

Η δίκη αναμένεται να γίνει στη γαλλική Νιμ κατά το προσεχές διάστημα, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην αθλητική κοινωνία της Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση