GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζαβάρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κατρούγκαλος μας οδήγησαν σε συντάξεις των 400 ευρώ

«Για να καταλάβεις κάτι πρέπει να έχεις βγάλει από το κεφάλι σου το μυαλό σου και να το έχεις αποθέσει δίπλα. Ακούω τον κ. Γιούνκερ που μ...

«Για να καταλάβεις κάτι πρέπει να έχεις βγάλει από το κεφάλι σου το μυαλό σου και να το έχεις αποθέσει δίπλα. Ακούω τον κ. Γιούνκερ που μπαίνει σε διάφορα παζάρια, κουβεντιάζει, τους αποκλείει. Μα είναι λογική κυβερνητικής αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχει ο τόπος να επικεντρώσουμε σε μια απόφαση του Κοινοβουλίου; Το ΔΝΤ μας τα έχει πει πολλές φορές αλλά εμείς δεν ακούμε. Κανένας δεν μας έχει πει κάντε αυτό. Μας είπε ότι έχετε να διαχειριστείτε ένα πρόβλημα, το οποίο είναι ότι θα πρέπει να βρείτε τρόπους να μην δίνει λεφτά το κράτος για να πληρώνονται οι συντάξεις και θα πρέπει να ισοσκελίσετε τα υπόλοιπα. Μας είπε ότι αυτό μπορείτε να το κάνετε με δύο τρόπους. Είτε να μειώσετε τις δαπάνες, είτε να αυξήσετε τους φόρους. Οι κύριοι που μας κυβερνούν αποφάσισαν να αυξήσουν τους φόρους, να δημιουργήσουν ασφυξία στην οικονομία και να οδηγήσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες σε μια πρωτοφανή δυστυχία» ανέφερε ο Κώστας Τζαβάρας μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και του Βασίλη Λυριτζή.
«Τότε που ψηφιζόταν ο νόμος Κατρούγκαλου όλοι είχαν πειστεί ότι η προσωπική διαφορά θα είναι κάτι που σιγά σιγά, όσο προχωράμε στο μέλλον, θα σβήνει γιατί θα ισοσκελίζεται και θα συμψηφίζεται με την ανάπτυξη. Μήπως είδατε καμία ανάπτυξη; Υπάρχει μια μικρή ανάπτυξη αλλά δεν είναι ικανή να συμψηφίσει ή να εξαφανίσει την προσωπική διαφορά» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.
«Εμείς συμφωνούμε να απαλλαγεί ο κόσμος από μια κυβέρνηση που δεν έχει καμία λογική στη διακυβέρνησή της, που άλλα λέει σήμερα και άλλα λέει αύριο. Ό,τι λέει διαρκεί 24 ώρες και μετά το λέει διαφορετικά» πρόσθεσε, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «με τον κ. Τσίπρα και τους ΑΝΕΛ δεν έχουμε διαφορές όσον αφορά τα μέτρα που θα ληφθούν. Οι διαφορές μας είναι ιδεολογικές οι οποίες μας βάζουν απέναντι σε μια κυβέρνηση κρατιστών που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μεγενθύνει τις δημόσιες δαπάνες και να αυξάνει το δημόσιο. Όταν ο Μητσοτάκης βγαίνει και μιλάει για μειώσεις εισφορών ξέρει γιατί το λέει. Δεν κάνει παροχές. Αν μειωθούν οι δυσβάσταχτοι φόροι θα αυξηθούν τα φορολογικά έσοδα. Δεν το κάνουν γιατί είναι κολλημένοι στην αντίληψη του κρατισμού. Εμείς είμαστε φιλελεύθεροι και ζητάμε από τον ελληνικό λαό να μας εμπιστευτεί».
Σύμφωνα με τον κ. Τζαβάρα «αυτό που καλείται σήμερα να διορθώσει ο Τσίπρας είναι αυτό που προέκυψε από την αχαλίνωτη δράση του κρατισμού. Είναι προφανές ότι οι κύριοι της κυβέρνησης δεν μπορούν να σταθούν πουθενά. Μετά τις 23 Ιουλίου η κυβέρνηση δεν έχει το ηθικοδημοκρατικό δικαίωμα να κυβερνήσει. Η κυβέρνηση αυτό που κάνει είναι να προσπαθήσει να πείσει ότι η ακροδεξιά είναι η ΝΔ που έχει σχέση με τον Πινοσέτ». «Είναι δυνατόν το κόμμα που έδιωξε τη Χούντα και έφτιαξε ένα φιλελεύθερο Σύνταγμα να έχει σχέση με τον Πινοσέτ; Είναι γελοιότητα και μόνο που διατυπώνεται αυτό το πράγμα» διερωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.
«Είναι γνωστή η αριστερά στην Ελλάδα ότι όταν το δάχτυλο κοιτάει το φεγγάρι εκείνη δείχνει το δάχτυλο» επεσήμανε, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κατρούγκαλος μας οδήγησαν σε συντάξεις 400 ευρώ.
Ακούστε το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση