GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει η διαχειρίστρια πολυκατοικίας για την πρώτη αγωγή σε βάρος ιδιοκτήτη διαμερίσματος τύπου Airbnb

Στα άκρα έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις μεταξύ ιδιοκτητών σε πολυκατοικία του κέντρου της Αθήνας η απόφαση ενός ιδιοκτήτη να μετατρέψει το σπί...

Στα άκρα έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις μεταξύ ιδιοκτητών σε πολυκατοικία του κέντρου της Αθήνας η απόφαση ενός ιδιοκτήτη να μετατρέψει το σπίτι του σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης τύπου Airbnb καθώς όπως ισχυρίζονται οι ένοικοι της συγκεκριμένης πολυκατοικίας ''η ζωή τους έχει γίνει μία κόλαση και κινδυνεύει η ασφάλειά τους''.
Οι ένοικοι της εν λόγω πολυκατοικίας έχουν καταθέσει αγωγή, η πρώτη αγωγή που έχει κατατεθεί για το συγκεκριμένο θέμα και αναμένεται να εκδικαστεί στις 6 Δεκεμβρίου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα ''Καθημερινή''.
"Εν αγνοία μας το διαμέρισμα είχε μετατραπεί σε ξενοδοχείο. Είμαστε σε τεράστια ψυχική αναστάτωση, σε πλήρη ανησυχία, σε πλήρη ανασφάλεια. Μας απειλούσαν όταν τους φωνάζαμε. Δεν υπάρχει νόμος, δεν υπάρχει προστασία, δεν υπάρχει όριο σε αυτή την κατάσταση", δηλώνει στο Realfm 97,8 η διαχειρίστρια της συγκεκριμένης πολυκατοικίας.
"Έχουμε κάνει 7 καταγγελίες στην αστυνομία, η οποία σηκώνει τα χέρια ψηλά. Μας πληροφόρησε ότι καθημερινά δέχεται πάρα πολλές κλήσεις από ανθρώπους που βρίσκονται σε απόγνωση και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Χιλιάδες κόσμου έχει τα ίδια προβλήματα με εμάς και δεν ξέρει που να αποτανθεί", πρόσθεσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση