GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης: Θα ήθελα κάποια στιγμή στην Ελλάδα να έχουμε και μικρότερες σε μέγεθος κυβερνήσεις

"Η κυβέρνηση στη νέα της σύνθεση ξεκινάει με ορισμένα καλά, περισσότεροι νέοι, περισσότερες γυναίκες και μία νέα φρεσκάδα. Έχει μπρο...

"Η κυβέρνηση στη νέα της σύνθεση ξεκινάει με ορισμένα καλά, περισσότεροι νέοι, περισσότερες γυναίκες και μία νέα φρεσκάδα. Έχει μπροστά της έναν χρόνο δουλειάς μέχρι το τέλος της τετραετίας" δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.
"Έχει ένα στοιχείο συνέχειας στα βασικά υπουργεία παραμένουν οι ίδιοι, ένα στοιχείο ανανέωσης και ένα στοιχείο διεύρυνσης και πέρα του ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω όμως, ότι και αυτή η κυβέρνηση θα κριθούν από το αποτέλεσμα, απο το φύλλο αγώνα, από τι δουλειά θα κάνουν και τι αποτέλεσμα θα φέρει στην οικονομία, στην καθημερινότητα του πολίτη, στην επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων, τη μείωση της ανεργίας, στην αύξηση των επενδύσεων. Όπως σε κάθε ανασχηματισμό, όσοι στηρίζουν την κυβέρνηση λένε καλά λόγια, όσοι την αντιπολιτεύονται λένε τα κακά αλλά ο πολίτης αυτό που περιμένει είναι αν θα υπάρξει αποτέλεσμα" συμπλήρωσε.
"Θα ήθελα κάποια στιγμή στην Ελλάδα να έχουμε και μικρότερες σε μέγεθος κυβερνήσεις" τόνισε.
"Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ακολουθήσει τη συνταγή που ακολούθησε για χρόνια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να μοιράζουν λεφτά που δεν υπάρχουν, δημιουργώντας ελλείμματα και χρέη και οδηγώντας τη χώρα στη χρεοκοπία. Τα βήματα θα γίνουν σταδιακά σε στέρεο έδαφος με υγιή δημόσια οικονομικά" ανέφερε.
"Έχει κλείσει ο κύκλος των περικοπών και των μειώσεων. Ανοίγει ένας κύκλος σταδιακής ανάκτησης, βελτίωσης και επούλωσης πληγών για πολλά εκατομμύρια Έλληνες που πλήρωσαν το μάρμαρο της χρεοκοπίας και των μνημονίων" είπε ο κ. Παπαδημούλης.
"Χαίρομαι γιατί μαθαίνω ότι με γρήγορες νόμιμες διαδικασίες και των αστυνομικών αρχών και της δικαιοσύνης ο κ. Φλώρος οδηγείται πάλι στη φυλακή. Γιατί ήταν προκλητικό το δίκαιο των ισχυρών να κουρελιάζει την ισχύ του Δικαίου. Περιμένω από την λαλίστατη Ένωση Εισαγγελέων και Δικαστών, που δικαιολόγησε τους δικαστές που αποφάσισαν για την αποφυλάκιση, τώρα που αποδεικνύεται ότι οι ιατρικές γνωματεύσεις ήταν μαϊμού, να βγουν να πουν τη γνώμη τους" κατέληξε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση