GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Η Ένωση Κεντρώων είναι στο μάτι του κυκλώνα

"Τώρα τελευταία έχω την υποψία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάψει να αναζητά ψήφους (σ.σ. για τη Συμφωνία των Πρεσπών) και θα πετάξει το μπαλάκ...

"Τώρα τελευταία έχω την υποψία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάψει να αναζητά ψήφους (σ.σ. για τη Συμφωνία των Πρεσπών) και θα πετάξει το μπαλάκι στον Μητσοτάκη μέσω εκλογών" δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Ο κ. Κατσιαντώνης πήγε στη ΝΔ ενώ είχε πει ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών με συνέντευξη στο Έθνος και ο κ. Φωκάς χωρίς να μας έχει πει το παραμικρό, ενώ άλλο πράγμα συζητούσαμε στην Κ.Ο., ο μόνος βουλευτής που δεν ήρθε ποτέ να μου κάνει ένα παράπονο, σηκώθηκε και έφυγε και είχε κλείσει ραντεβού με το κανάλι Βεργίνα, άρα το είχε προσχεδιάσει και πήγε και ανεξαρτητοποιήθηκε" ανέφερε.
"Ο καθένας για τους δικούς του λόγους επειδή πλησιάζουμε στις εκλογές, έρχονται να εξοντώσουν ένα κόμμα που έκανε 40 χρόνια να μπει στη Βουλή, που εκφράζει μέσα στη Βουλή κάποια ηθική, είμαστε στου κυκλώνα το μάτι" συμπλήρωσε.
"Έπρεπε να παραδώσουν τις έδρες τους. Να καταλάβω ότι διαφωνούν. Βγήκε ο Κατσιαντώνης και είπε ότι το κέντρο είναι ο Μητσοτάκης. Πότε το κατάλαβε αυτό; Γιατί είχε έρθει στην Ένωση Κεντρώων αν κέντρο είναι ο Μητσοτάκης; Ήρθαν να μας αρπάξουν τις έδρες και να τις πάνε εκεί που νομίζουν, αλλά οι έδρες είναι με λίστα και ο λαός κρίνει αυστηρά" τόνισε.
"Αγνόησαν όλους τους θεσμούς του κράτους και πάνω από όλα τον ελληνικό λαό και πήγαν και υπέγραψαν αντίθετα με τη θέληση του. Θεωρώ λοιπόν ότι η επόμενη Βουλή πρέπει να καταγγείλει τις Πρέσπες είτε γίνει πριν ή μετά η ψηφοφορία της κύρωσης, πρέπει η επόμενη Βουλή να ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, να παραπέμψει σε δίκη τον κ. Τσίπρα και τον κ. Κοτζιά που αγνόησαν ολόκληρο το θεσμικό σύστημα της χώρας και υπέγραψαν μια μειοδοσία" δήλωσε.
"Ο κ. Μητσοτάκης προσεύχεται να τελειώσει την βρωμοδουλειά ο Τσίπρας, ωστέ μετά να νίψει χείρας και να πει την βρήκα έτοιμη. Αλλά ο Τσίπρας βέβαια ως πονηρός και σατανικός θα του την "κάνει" τελευταία στιγμή. Θα πει η επόμενη Βουλή να αποφασίσει" κατέληξε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση