GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταμάτης: Ο κ. Καμμένος είναι γνωστός για τις κωλοτούμπες του

"Ο κ. Καμμένος είναι γνωστός για τις κωλοτούμπες του. Προσπαθεί να κρατηθεί.Με τη στάση του, έχει στήσει ένα μύθο γύρω από το Σκοπια...

"Ο κ. Καμμένος είναι γνωστός για τις κωλοτούμπες του. Προσπαθεί να κρατηθεί.Με τη στάση του, έχει στήσει ένα μύθο γύρω από το Σκοπιανό και προσπαθεί με κουβέντες που κινούνται στα πλαίσια μίας προσυμφωνημένης τακτικής εκ μέρους των δύο εταίρων. Βγάζει μάτι αυτό. Η πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Βούτση λέει ότι η Συμφωνία θα έρθει προς κύρωση στη Βουλή γύρω στον Φεβρουάριο, Μάρτιο. Επομένως, πολύ άνετα μπορεί να ''ρίξει'' την κυβέρνηση για να βάλει την περικεφαλαία ο κ. Καμμένος και πάει σε εκλογές μήπως διασώσει ό,τι μπορεί να διασώσει και μπει στη Βουλή", δήλωσε στον Realfm 97,8 o βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης.
Ο κ. Σταμάτης εκτίμησε ότι η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών"ασφαλώς, θα πάει για ψήφιση η Συμφωνία στην επόμενη Βουλή.. Αυτό είναι σχεδιασμοί του Καμμένου. Είναι συνεννοημένοι σε αυτή την ιστορία. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Τσίπρας μπορεί να το τηρήσει. Ο Τσίπρας έχει μπροστά του ένα σημαντικότερο ζήτημα που είναι οι συντάξεις. Αυτό παζαρεύει με τους δανειστές. Αν δεν μου δώσετε τις συντάξεις, ας έρθει η νέα κυβέρνηση να λύσει και το Σκοπιανό".
Επίσης, ο κ. Σταμάτης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι "πέρα από το ότι έχει επενδύσει πολύ στο διχασμό, προσπάθησε να βάλει τη ΝΔ ανάμεσα στις Συμπληγάδες Πέτρες αφενός προψηφισμένων μέτρων και αφετέρου προνομοθετημένων υποσχέσεων τις οποίες επίσης θα κληροδοτήσει στη νέα κυβέρνηση", τονίζοντας ότι ''έβαλε τη χώρα σε προεκλογική τροχιά. Όλα είναι πιθανά (για εκλογές πριν το Μάϊο) . Βάζει σε διαδικασία αμφιβολίας για την πολιτική εικόνα που θα διαμορφωθεί μετά τις εκλογές".
"Η νέα κυβέρνηση θα έχει μπροστά της αυτό που έχει συμφωνήσει ο κ. Τσίπρας με τους δανειστές: μείωση συντάξεων, μείωση αφορολόγητου και παροχές. Ουσιαστικά, επιχειρεί να προδιαγράψει την πολιτική της νέας κυβέρνησης και να την βάλει σε συμπληγάδες πέτρες", πρόσθεσε.
Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι "το υπερπλεόνασμα του Τσίπρα δημιουργείται με το ξεζούμισμα όλων των Ελλήνων και κυρίως των ασθενέστερων. Είναι διαφορετική η λογική που διέπει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ με της ΝΔ. Ο ένας κάνει αναδιανομή φτώχειας και ο άλλος κάνει διανομή μέσα από αύξηση του πλούτου. Είναι εντελώς διαφορετική φιλοσοφία", εκτιμώντας ότι ''δεν είναι δύσκολος ο στόχος του 4% που έθεσε ο κ. Μητσοτάκης. Είναι το ελατήριο- που έλεγε και ο ΣΥΡΙΖΑ - ότι θα εκτιναχθεί , μόνο που με τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκτιναχθεί. Η οικονομία έχει συμπιεστεί, έχει τεράστια περιθώρια ανάπτυξης από εδώ και πέρα".
Ταυτόχρονα, τόνισε ότι "είναι πάρα πολύ πιθανό η ΝΔ να είναι αυτοδύναμη. Εάν δεν είναι αυτοδύναμη, είναι λογικό για να μη μπει η χώρα σε περιπέτειες, να προστρέξει για συνεργασίες που ήδη δοκιμάσαμε".
Ερωτηθείς για την ενδεχόμενη ένταξη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στελεχών από άλλα κόμματα, ο κ. Σταμάτης απάντησε: "εντάξει, αν κάποιοι θέλουν να φύγουν και να έρθουν στη ΝΔ να τους διώξουμε ; Ο κ. Μητσοτάκης κινείται με συναινετικό τρόπο και ήπιο. Αναγνωρίζουμε την οντότητα των κομμάτων και ο λαός θα εκφραστεί πάνω στην κάλπη".
Τέλος, αναφερόμενος στην απλή αναλογική, ο κ. Σταμάτης υποστήριξε ότι "όλα τα κόμματα πλην των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχουν συνειδητοποιήσει ότι η απλή αναλογική θα οδηγήσει σε ολική καταστροφή τη χώρα. Σημαίνει διάλυση της χώρας. Αυτή τη διαπίστωση την είχε κάνει ο κ. Κουρουμπλής. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε 15 μέρες αργότερα, όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών να εισηγηθεί την ψήφισή της".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση