GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξενογιαννακοπούλου: Είμαι συνεργαζόμενη με την κυβέρνηση - Δεν έχω συζητήσει ποια θα είναι η προοπτική στη συνέχεια

"Δεν έχω συζητήσει ποια θα είναι η προοπτική στη συνέχεια, σε αυτή τη φάση είναι μια συστράτευση για την υλοποίηση του κυβερνητικού ...

"Δεν έχω συζητήσει ποια θα είναι η προοπτική στη συνέχεια, σε αυτή τη φάση είναι μια συστράτευση για την υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος σε αυτή τη νέα εποχή που μπήκε η χώρα μας, μετά τα μνημόνια, και είναι μια συνειδητή απόφαση για μένα γιατί όπως ξέρετε έξι χρόνια είχα μείνει εκτός ενεργούς πολιτικής" δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Ερωτηθείσα αν πρόκειται για πολιτική προσχώρηση στο ΣΥΡΙΖΑ ή αν είναι συνεργαζόμενη με την κυβέρνηση απάντησε ότι "είμαι συνεργαζόμενη και είναι μια συστράτευση που έχει δύο σκέλη. Το πρώτο είναι η συστράτευση και συμβολή στην υλοποίηση ενός προοδευτικού προγράμματος, τώρα σε αυτή τη φάση που έχουμε μπει, και επίσης πιστεύω ότι με τις δυνάμεις μου μπορώ να συμβάλλω σε μία ανασυγκρότηση του ευρύτερου προοδευτικού χώρου που πιστεύω φυσικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει έναν καταλυτικό ρόλο, καθώς είναι η πλειοψηφική δύναμη σε αυτόν τον χώρο και είναι και μια ανάγκη για τη χώρα μας και την Ευρώπη".
"Είναι συνειδητή επιλογή που ξαναμπαίνω στην ενεργό πολιτική και θεώρησα ώριμη τη στιγμή που έγινε η πρόταση από τον Πρωθυπουργό γιατί νομίζω ότι είναι μια νέα περίοδος για τη χώρα" συμπλήρωσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση