GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για την “ΕΘΝΙΚΗ» ΠΡΟΚΛΗΣΗ”...

Στην κορυφή του πολιτικού ενδιαφέροντος παραμένει η αποκάλυψη της εφημερίδας Realnews με τίτλο “ΕΘΝΙΚΗ» ΠΡΟΚΛΗΣΗ”, σύμφωνα με την οποία ο...

Στην κορυφή του πολιτικού ενδιαφέροντος παραμένει η αποκάλυψη της εφημερίδας Realnews με τίτλο “ΕΘΝΙΚΗ» ΠΡΟΚΛΗΣΗ”, σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Κώστας Μιχαηλίδης και ο διευθύνων σύμβουλός της Παύλος Μυλωνάς παρήγγειλαν από μια πανάκριβη, καινούργια θωρακισμένη BMW X5, ενώ υπάρχουν ανάλογα παλαιότερα οχήματα στην ιδιοκτησία της ΕΤΕ.
Μία ημέρα μετά από την κατάθεση σχετικών ερωτήσεων από τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, αναφορά στην αποκάλυψη της Realnews έκανε και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος.
«Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας παρήγγειλαν αυτοκίνητα αξίας 600.000 ευρώ, όταν εδώ ο κ. Κουρουμπλής έλεγε ότι θα βγάλει σε δημοπρασία το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου» σχολίασε ο κ. Γρηγοράκος.
Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση