GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρώτος self service πάγκος- Οι πελάτες διαλέγουν το κουλούρι και αφήνουν το αντίτιμο - ΦΩΤΟ

Κουλούρια Θεσσαλονίκης ξεροψημένα και αφράτα, κανονικά ή ολικής, ψωμάκια, πολύσπορα όλα στη τιμή των 50 λεπτών κι όλα σ' ένα πάγκο χω...

Κουλούρια Θεσσαλονίκης ξεροψημένα και αφράτα, κανονικά ή ολικής, ψωμάκια, πολύσπορα όλα στη τιμή των 50 λεπτών κι όλα σ' ένα πάγκο χωρίς πωλητή.
Σύμφωνα με το seleo.gr, τον συναντήσαμε στη Τσιμισκή, Κυριακή πρωί με ανοιχτή την αγορά και σε αντίθεση με τους άλλους αντίστοιχους κινούμενους πάγκους κάναμε αρκετή ώρα να βρούμε τον ιδιοκτήτη του.
Όσο τον αναζητούσαμε, βλέπαμε τους περαστικούς, να παίρνουν το κουλούρι τους ή το ψωμάκι τους, να αφήνουν στο κουτί τα χρήματα τους, να παίρνουν τα ρέστα, όταν αυτό χρειαζόταν και να αποχωρούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

''Δεν τίθεται θέμα'', μας είπε η ιδιοκτήτρια, όταν κάποια στιγμή εμφανίστηκε για να δει πως... πάει η δουλειά. ''Οι πελάτες ξέρουν, διαλέγουν το κουλούρι τους, αφήνουν το αντίτιμο και φεύγουν, σαν να είμαι εγώ''.

Ο πάγκος, όπως κάθε πάγκος που ''σέβεται'' τον εαυτό του, μετακινείται κυρίως Τσιμισκή, συχνά Αριστοτέλους ή στο πλακόστρωτο της παραλίας, αλλά όπου κι αν είναι, το self service παραμένει βασική αρχή της λειτουργίας του.

1 σχόλιο

  1. Αντε να το κανει αυτο στην ΟΜΟΝΟΙΑ
    θα εξαφανιστουν οχι μονο τα κουλαρια αλλα και ο παγκος ...σε μια στιγμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση