GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρώσος κοσμοναύτης δείχνει τη ρωγμή στο διαστημόπλοιο Soyuz - BINTEO

Τη μικρορωγμή που έχει προκληθεί στο διαστημόπλοιο Soyuz δείχνει στην κάμερα ο Ρώσος κοσμοναύτης Σεργκέι Προκόφιεφ, ο οποίος βρίσκεται σ...

Τη μικρορωγμή που έχει προκληθεί στο διαστημόπλοιο Soyuz δείχνει στην κάμερα ο Ρώσος κοσμοναύτης Σεργκέι Προκόφιεφ, ο οποίος βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).
Ο Ρώσος κοσμοναύτης διαβεβαιώνει ότι "βαίνουν καλώς στον ISS": "Σας παρακαλώ μην ανησυχείτε , όλα βαίνουν καλώς. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο ίδιο διαμέρισμα του διαστημόπλοιου Souyz MC-09, όπου είχε καταγραφεί πτώση της πίεσης. Όπως βλέπετε, είμαστε εδώ ήρεμοι, χωρίς τις διαστημικές μας στολές. Κανείς δεν κλείνει την ‘τρύπα’ με το δάχτυλο του"
Όπως ανέφερε, στη μικρορωγμή τοποθετήθηκαν τρεις επιστρώσει με εποξική ρητίνη.
Καθησυχάζοντας τους συμπατριώτες του για την κατάσταση που επικρατεί στον Διαστημικό Σταθμό λέει: «Ζούμε όπως πάντα ειρηνικά και φιλικά, τα πειράματα γίνονται κανονικά. Οι συνάδελφοι μας ετοιμάζονται για έναν ακόμη περίπατο στο Διάστημα, όπου έχω τον ρόλο του συντονιστή. Με δύο λόγια η κοινή μας διεθνής αποστολή εργάζεται σε μια ειρηνική και φιλική ατμόσφαιρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση