GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλούσιο «μενού» στο Studio Κυψέλης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Η φετινή χρονιά για το Studio Κυψέλης μοιάζει να είναι η πιο εντυπωσιακή από πλ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Η φετινή χρονιά για το Studio Κυψέλης μοιάζει να είναι η πιο εντυπωσιακή από πλευράς ρεπερτορίου και συνεργασιών, με παραστάσεις για όλα τα γούστα. Συγκεκριμένα o όμορφος πολυχώρος ξεκινά από σήμερα με την παράσταση Καλλιτέχνες Δωματίου του Γιάννη Χαριτάτου (Κυριακή 21.15) για να δοθεί η σκυτάλη στη συνέχεια σε πολλές,υποσχόμενες δουλειές.

-Το επιτυχημένο "Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε" των Θεατρίνων Θεατές, που κέρδισε κοινό και ειδήμονες πέρσι ολοκληρώνει τον κύκλο του με 10 παραστάσεις (Πέμπτη και Παρασκευή 21.20 από 27 Σεπτέμβρη). Με τους ίδιους πάντα πρωταγωνιστές (Ιμπροχώρη, Γιάννακα,Τσιώμου,Μπεράτη,Μιρόν κ.λπ.).

-Η Πέπη Οικονομοπούλου με τον "Καθρέφτη" της έρχονται στο ζεστό θέατρο της Κυψέλης για 8 παραστάσεις τον Οκτώβρη με τα μονόπρακτα |Ο Χορός των σκουπιδιών και Ιφιγένεια life Style (Σάββατο απόγευμα 18.30 και Κυριακή βράδυ 21. 30)
-Ο Γιάννης Σολδάτος θα παρουσιάζει για 8 παραστάσεις τον Οκτώβρη το “Όποιος κοιτάξει τη Μέδουσα κατά πρόσωπο, πετρώνει“ (3 μονόπρακτα με θέμα την αναπαράσταση τριών γυναικών, από γλύπτες και ζωγράφους και τον βίαιο θάνατό τους, και αυτός στο πεδίο της αναπαράστασης).Με τους Μαρία Δρακοπούλου, Δημήτρη Ξηρό και Φαίη Χουλιάρα Σάββατο βράδυ 21.10 και Κυριακή απόγευμα 18.30 μ.μ.
-Το ψυχολογικό θρίλερ "Victims" του Howard , επιστρέφει από τους Θεατρίνων Θεατές με τους ίδιους πρωταγωνιστές (Σόνια Κωτίδου & Δημήτρη Παπαναστασίου). Έργο και παράσταση που άφησε γερές εντυπώσεις θα επαναληφθεί κι αυτό για 10 παραστάσεις (κάθε Δευτέρα) από 8 Οκτώβρη.
-Ο Γιάννης Ρωμανός γίνεται "Νιζίνσκυ στον καθρέφτη - Μέρες Ψυχιατρείου" (από το Γιάννη Ρωμανό και τη Ζωρζέτ Μιρόν) (Τετάρτη 21.30 )
-Στο… μενού και το άπαιχτο ερωτικό θρίλερ του Θάνου Αγγέλου "Κονιάκ μετά την καταιγίδα" που θα κάνει πρεμιέρα αρχές Νοέμβρη (κάθε Τρίτη 21.30)

-H Στέλλα Μαρή την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου επιστρέφει με τον "Πλανήτη" της για μια παράσταση, εορταστική για τον ένα χρόνο από την πρώτη παρουσίαση του στο Studio Κυψέλης.
-Aρχές Νοέμβρη έρχεται και το πολυαναμενόμενο "ΣΟΚ" του Γιώργου Σκούρτη, η φετινή φιλόδοξη παραγωγή των Θεατρίνων Θεατές (Καίτη Ιμπροχώρη, Γιάννης Τσιώμου, Μάνος χατζηγεωργίου κ.ά)
-Στο φουαγιέ του θεάτρου ο Μάκης Ψαραδέλης θα υποδεχτεί και πάλι τους φίλους του με ένα υπέροχο πρόγραμμα "Σαν Σε Μπουάτ" με απρόβλεπτους καλεσμένους από 20 Οκτώβρη στις 22.30.
-Ο Αλέξανδρος Πετράκας έχει μια ευχάριστη... μεσημβρινή έκπληξη και φέτος με ένα Stand Up Comedy την Κυριακή 21η Οκτωβρίου.
-Η Όλγα Πρωτονοταρίου επαναλαμβάνει το "'Ολο σπίτι κρεβάτι κι εκκλησία " του Ντάριο Φο σε σκηνοθεσία Εύας Μπενέτα.
-Ο Γιώργος Λιβανός και ο Μάκης Ψαραδέλης προετοιμάζουν μια ιδιόμορφη μουσικοθεατρική παράσταση για "Μνήμες από Χαμένες Πατρίδες" που θα 'ναι έτοιμη τον Δεκέμβρη. Ενώ τα Χριστούγεννα οι Θεατρίνων Θεατές θα παρουσιάσουν το πρώτο τους παιδικό. Γραμμένο από τον Γιάννη Φίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση