GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η βαθμολογία της Superleague

Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα ήταν οι νικητές του Σαββάτου σε μια ημέρα που μίλησαν οι έδρες, στο πρώτο μέρος της 4...

Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα ήταν οι νικητές του Σαββάτου σε μια ημέρα που μίλησαν οι έδρες, στο πρώτο μέρος της 4ης αγωνιστικής της Super league.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας ο Αστέρας Τρίπολης μετά από το δύσκολο πρόγραμμα που είχε στο ξεκίνημα (τρεις σερί ήττες) νίκησε τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης (2-0).

Με το ίδιο σκορ επικράτησε και ο Ατρόμητος της Λάρισας (2-0) στο Περιστέρι, συνέχισε το αήττητο σερί του και πέρασε έστω και προσωρινά στην κορυφή της Super league με 10 βαθμούς.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας ο ΠΑΣ των δύο ηττών στις 3 πρώτες αγωνιστικές κατάφερε να νικήσει τον Άρη των τριών σερί νικών στο πρωτάθλημα με 1-0, που γνώρισε την ήττα από το πρώτο γκολ που δέχτηκε!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση