GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παίκτης του Survivor ζευγάρι με γνωστή τηλεπερσόνα - Έζησαν τον έρωτά τους στη Σίφνο

"Ροζ" παρασκήνιο στον γάμο Τανιμανίδη - Μπόμπα! Βούιξε η Σίφνος από όσα έγιναν με δύο καλεσμένους των νεονύμφων που βρέθ...

"Ροζ" παρασκήνιο στον γάμο Τανιμανίδη - Μπόμπα! Βούιξε η Σίφνος από όσα έγιναν με δύο καλεσμένους των νεονύμφων που βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κυκλαδίτικο νησί για να ευχηθούν βίον ανθόσπαρτον στον παρουσιαστή και τη γυναίκα της καρδιάς του. Οι πρωταγωνιστές του πικάντικου παρασκηνίου είναι πασίγνωστοι στο τηλεοπτικό κοινό.

Εκείνος πρώην παίκτης του "Survivor 1", εκείνη γνωστή τηλεπερσόνα! Και μπορεί οι δυο τους να μην κυκλοφορούν μαζί στην Αθήνα, θέλοντας έτσι να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, όμως στη Σίφνο, έζησαν τον έρωτά τους, μη μπορώντας να είναι ο ένας μακριά από τον άλλον!

Το ζευγάρι έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο, σε γνωστή περιοχή της Σίφνου και έζησε νύχτες γεμάτες πάθος, λογαριάζοντας όμως χωρίς την... καμαριέρα! Μάρτυρας του love story ανάμεσα στα δύο τηλεοπτικά πρόσωπα έγινε - χωρίς να το θέλει- υπάλληλος του ξενοδοχείου, η οποία τους "συνέλαβε" να κοιμούνται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου την ώρα που άνοιγε την πόρτα του δωματίου για να αλλάξει τα σεντόνια.

Οι δυο ερωτευμένοι όχι μόνο είχαν ξεχάσει να βάλουν πίσω από την πόρτα το καρτελάκι με τη σήμανση "Μην ενοχλείτε", αλλά είχαν ξεχάσει και να κλειδώσουν. Έτσι, η γυναίκα που φροντίζει για την καθαριότητα στα δωμάτια, έγινε μάρτυρας της ιδιαίτερης στιγμής τους. Οι δυο celebrities όμως που το τελευταίο διάστημα έχουν στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, καθένας για δικούς του λόγους, όσο διάστημα παρέμειναν στο νησί δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρύψουν αυτό που έχει φουντώσει μέσα τους, τους τελευταίους μήνες...

Κάτοικοι του νησιού τούς είδαν να κυκλοφορούν μαζί στα γραφικά σοκάκια, πιασμένοι μάλιστα χέρι-χέρι, αδιαφορώντας αν στο νησί βρίσκονταν πολλοί φωτογράφοι λόγω του γάμου αλλά και παραθεριστές, οι οποίοι θα μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να τους "αιχμαλωτίσουν" με τα κινητά τους.

Στην περίπτωσή τους μάλλον στάθηκαν τυχεροί... Ίσως γιατί στα σημεία όπου κινούνταν οι φωτογράφοι φρόντιζαν να μη δίνουν στόχο. Άλλωστε, και στη δεξίωση που ακολούθησε κάθισαν μεν στο ίδιο τραπέζι, αλλά κράτησαν μια απόσταση "ασφαλείας", ώστε να μην κινήσουν υποψίες. Εξάλλου, το ταξίδι από και προς τη Σίφνο, το έκανε ο καθένας μόνος του και όχι παρέα. Ο πρώην "Survivor" μάλιστα ταξίδεψε ινκόγκνιτο. Τι εννοούμε; Έκανε ό,τι μπορούσε για να μη γίνει αντιληπτός από τους συνεπιβάτες του στο πλοίο της γραμμής και αναγκαστεί να συνομιλήσει μαζί τους. Μένει να δούμε λοιπόν, αν επιστρέφοντας στην Αθήνα, θα αποφασίσουν να ομολογήσουν δημοσίως ότι είναι τρελοί ο ένας για τον άλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση