GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tροχαίο με τρεις τραυματίες στο Ρέθυμνο μετά από σύγκρουση οχημάτων

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στους Αρμένους με αποτέλεσμα μια 30χρονη γυναίκα να τραυματιστεί σοβαρά και ...

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στους Αρμένους με αποτέλεσμα μια 30χρονη γυναίκα να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομισθεί διασωληνωμένη από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα, τα οποία ενώ κινούνταν στο επαρχιακό δίκτυο, στο ύψος των Αρμένων, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα τρεις επιβάτες από το ένα όχημα να τραυματιστούν και να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Μάλιστα για τον απεγκλωβισμό τους επιστρατεύτηκαν 5 πυροσβέστες από την ΠΥ Ρεθύμνου που έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος και ανέσυραν δύο γυναίκες και έναν άντρα, από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο.

Από τους επιβάτες, μια 30χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και από εκεί, αφού κρίθηκε ασφαλής η μεταφορά της, να διακομισθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνούν οι αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση