GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρόμπι Ουίλιαμς έγινε κυνηγός...εξωγήινων - Η εμπειρία του με τα UFO

Σε ένα ντοκιμαντέρ που αναμένεται να προβληθεί από τη βρετανική τηλεόραση ο Ρόμπι Ουίλιαμς εξομολογείται την προσωπική του εμπειρί...

Σε ένα ντοκιμαντέρ που αναμένεται να προβληθεί από τη βρετανική τηλεόραση ο Ρόμπι Ουίλιαμς εξομολογείται την προσωπική του εμπειρία από τους εξωγήινους.

Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει επισκέφθηκε ένα ράντσο στο οποίο συμβαίνουν περίεργα φαινόμενα και επεδίωξε να τα βιώσει από κοντά. Το ράντσο αυτό βρίσκεται στον καταυλισμό των Νάβαχο στη Γιούτα.

'Όπως λέγεται, οι ιδιοκτήτες εγκατέλειψαν το ράντσο τους το 1996 όταν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με 7 εξωγήινους.

Το ενδιαφέρον του Ρόμπι Ουίλιαμς για την εξωγήινη ζωή ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια. "Eίναι σαν να ψάχνουμε την παροιμιώδη παραφυσική βελόνα στα άχυρα" λέει ο ίδιος στο ντοκιμαντέρ.

Παρά το γεγονός ότι είναι γνωστός ο εθισμός του με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, παραδέχτηκε ότι δέχτηκε επίσκεψη από εξωγήινο και επέμεινε ότι δεν είχε καμία σχέση με τα φάρμακά του.

"Έχω βιώσει φαινόμενα που δεν μπορώ να εξηγήσω. Έχω δει ένα ακριβώς από πάνω μου. Θα μπορούσα να το χτυπήσω με μπαλάκι του τένις. Δεν έχει σχέση με χρήση ουσιών" ξεκαθάρισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση