GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σίφουνας» στους ημιτελικούς του US Open ο Τζόκοβιτς

Η παρθενική παρουσία του Τζον Μίλμαν σε προημιτελικά grand slam ολοκληρώθηκε άδοξα και ο λόγος ακούει στο όνομα Νόβακ Τζόκοβιτς. Τ...

Η παρθενική παρουσία του Τζον Μίλμαν σε προημιτελικά grand slam ολοκληρώθηκε άδοξα και ο λόγος ακούει στο όνομα Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και φαντάζει ως το φαβορί για την κατάκτηση του US Open, λίγες μέρες μετά και τον τίτλο στο Masters του Σινσινάτι, τον μοναδικό που έλειπε από την πλούσια συλλογή του Νόλε.

Έτσι, ο Τζόκοβιτς διατηρεί το απόλυτο σε φάση των «8» από το 2007 και ύστερα, όταν «μετράει» το εντυπωσιακό 11-0. Καθοριστική και μη συνηθισμένη στιγμή στο ματς, ήταν τα τα 13 συνεχόμενα break point του Σέρβου στο 4-5 του δευτέρου σετ, το οποίο για να κατακτήσει χρειάστηκε double fault από τον Μίλμαν.

Τελικά, ο «Τζόκερ» έφυγε νικητής με 3-0 (6-3, 6-4, 6-4) και στα ημιτελικά θα κοντραριστεί με τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι. Μάλιστα, έχει σερί 14-2 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αλλά το 2014 στην Νέα Υόρκη ο Νισικόρι είχε κερδίσει στον ημιτελικό τον επόμενο αντίπαλό του. Στο έτερο ζευγάρι θα κοντραριστούν οι Ντελ Πότρο και Ναδάλ.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση