GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε το US Open η ο Οσάκα - Έξαλλη η Σερένα Γουίλιαμς με τον διαιτητή - ΒΙΝΤΕΟ

Όσους τη θεωρούν το next big thing του γυναικείου τένις δικαίωσε η Ναόμι Οσάκα, η οποία επικράτησε με 2-0 σετ της Σερένα Ουίλιαμς ...

Όσους τη θεωρούν το next big thing του γυναικείου τένις δικαίωσε η Ναόμι Οσάκα, η οποία επικράτησε με 2-0 σετ της Σερένα Ουίλιαμς στον τελικό του US Open!

Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή, καθώς η 20χρονη τενίστρια έγινε η πρώτη αθλήτρια από την Ιαπωνία που κατακτά κάποιον major τίτλο και μάλιστα, αυτό συνέβη απέναντι στο ίνδαλμά της.

Η Οσάκα κατάφερε να δείξει μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι και αντιμετώπισε με ψυχραιμία τη σπουδαιότητα ενός τέτοιου αγώνα, κερδίζοντας την Ουίλιαμς με 6-2 και 6-4 στον πρώτο της τελικό σε Grand Slam διοργάνωση.

Η Γιαπωνέζα τενίστρια κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, τελειώνοντας τον αγώνα με 15 winners και 14 αβίαστα λάθη, ήταν σαρωτική στο 1ο σετ και δεν επέτρεψε στη Σερένα να την αμφισβητήσει.

Το 2ο σετ ήταν διαφορετικό, αγωνιστικά και όχι μόνο. Η Αμερικανίδα έγινε έξαλλη κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν δέχθηκε προειδοποίηση από τον διαιτητή, γιατί της έκανε νοήματα ο προπονητή της, ενώ λίγο αργότερα η Γουίλιαμς δέχθηκε point penalty, επειδή έσπασε τη ρακέτα της.

Η 37χρονη ξέσπασε κατά του διαιτητή, φωνάζοντας μεταξύ άλλων: «Λες ότι κλέβω. Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου! Απαιτώ μια συγγνώμη». Ο χαρακτηρισμός «κλέφτης» της κόστισε ένα game penalty και η κατάσταση... ξέφυγε. Η Γουίλιαμς ξέσπασε σε κλάματα, απαίτησε να φύγει ο διαιτητής, ενώ ο κόσμος αντιδρούσε από την κερκίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση