GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο τροχαίο με μετανάστες στην Καβάλα - 11 ελαφρά τραυματισμένοι

Σχεδόν δύο 24ωρα μετά το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην παλιά Εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγ...

Σχεδόν δύο 24ωρα μετά το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην παλιά Εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 11 μεταναστών, ένα νέο τροχαίο ατύχημα συνέβη το απόγευμα με άλλους 11 μετανάστες και ένα διακινητή, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν θύματα ή βαριά τραυματισμένοι.

Το συμβάν συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα, στον επαρχιακό δρόμο Ακροβουνίου - Νέας Περάμου στο δήμο Παγγαίου, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Ελευθερούπολη. Ένα επιβατικό αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, που μετέφερε 11 μετανάστες υπηκοότητας Πακιστάν και το οποίο οδηγούσε ένας υπήκοος Γεωργίας καταδιώκονταν από περιπολικά της αστυνομίας. Λόγω της αυξημένης ταχύτητας που ανέπτυξε και των ιδιαίτερα απότομων στροφών ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανετράπη του οδοστρώματος και λίγο αργότερα έπιασε φωτιά.

Οι αστυνομικοί με τη συνδρομή και των πυροσβεστικών δυνάμεων που έσπευσαν αμέσως στην περιοχή, μπόρεσαν και απομάκρυναν από το ανατρεπόμενο Ι.Χ. όλους τους επιβαίνοντες, πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες.

Από το ατύχημα δυο άτομα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ελαφρά τραυματισμένοι και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησαν. Οι αστυνομικοί συνέβαλαν τον οδηγό του οχήματος που ήταν και ο διακινητής.

Η κυκλοφορία στον επαρχιακό δρόμο διεκόπη για αρετή ώρα έως ότου απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες και απομακρυνθεί το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Επίσης, νωρίτερα, στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δε συμμορφώθηκε με το σήμα και συνέχισε την πορεία του. Οι αστυνομικοί ωστόσο κατάφεραν λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω να το ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν δυο διακινητές ηλικίας 23 και 17 χρονών αντίστοιχα.

Στον έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα επτά μετανάστες.

Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου συνολικά τρία περιστατικά διακίνησης μεταναστών σημειώθηκαν στα διοικητικά και γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, στα οποία είχαν εμπλοκή 29 μετανάστες στην προσπάθειά τους να μετακινηθούν στο εσωτερικό της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση