GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δασκάλα παρέδιδε ιδιαίτερα στον... έρωτα σε 14χρονο μαθητή της - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώην δασκάλα σε σχολείο της Φλόριντα, ομολόγησε ενώπιον του δικαστηρίου ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με έναν 14χρονο μαθητή της, στον ...

Η πρώην δασκάλα σε σχολείο της Φλόριντα, ομολόγησε ενώπιον του δικαστηρίου ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με έναν 14χρονο μαθητή της, στον οποίο έστελνε γυμνές φωτογραφίες.

Η 27χρονη Stephanie Peterson, ομολόγησε στα πλαίσια συμφωνίας με την εισαγγελία για να λάβει μικρότερη ποινή. Αντιμετωπίζει ποινή τουλάχιστον πέντε ετών φυλάκισης.
Η δασκάλα Φυσικής συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά από καταγγελία των γονέων του 14χρονου.

Ο ανήλικος είπε στους γονείς του ότι είχε κάνει σεξ με την δασκάλα του και περιέγραψε ότι η Peterson τον παραλάμβανε από το σπίτι τους κατά τις 11 το βράδυ και περνούσαν αρκετές ώρες μαζί, όταν ο σύζυγός της, ο οποίος είναι πυροσβέστης, έλειπε.

Ο 14χρονος αποκάλυψε ότι είχε κάνει σεξ μαζί της στο σπίτι της, στο αυτοκίνητο, αλλά και σε έναν αχυρώνα πίσω από το σπίτι του. Η σχέση τους διήρκεσε από τον Νοέμβριο 2017 μέχρι τον Ιανουάριο του 2018. Επίσης, ανέφερε ότι η δασκάλα του έστελνε γυμνές φωτογραφίες αλλά και ότι είχε αγοράσει μαριχουάνα για να καπνίζουν μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση