GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ανοίγουν στόματα" για τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών - Η "ταρίφα" του ήταν 1700 ευρώ ανά μάθημα - ΒΙΝΤΕΟ

"Ισχύουν οι καταγγελίες, από άτομα που έχουν έρθει και μας τα έχουν πει. Πρέπει να εμφανιστούν ως μάρτυρες όσοι έχουν βιώσει περιστα...

"Ισχύουν οι καταγγελίες, από άτομα που έχουν έρθει και μας τα έχουν πει. Πρέπει να εμφανιστούν ως μάρτυρες όσοι έχουν βιώσει περιστατικά" δήλωσε ο εκπρόσωπος Φοιτητών ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Ν. Τζιούτζιος στον ΑΝΤ1.
Οι αποκαλύψεις για τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών που επί σειρά ετών ζητούσε «φακελάκι» από τους φοιτητές για να τους περάσει στα μαθήματα ή ακόμα και σεξουαλικά ανταλλάγματα, έχουν προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.
«Τουλάχιστον 19-20 χρόνια υπάρχει αυτό το θέμα», δήλωσε στο Καλημέρα Ελλάδα ο εκπρόσωπος των φοιτητών του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Νίκος Τζιούτζιος, που σημείωσε ότι τα περασμένα χρόνια είχαν γίνει καταγγελίες τόσο στο Πρωτοδικείο, όσο και στη Σύγκλητο, όμως «δεν υπήρχε ποτέ ένας μάρτυρας».
Η «ταρίφα» του καθηγητή ήταν περίπου στα 1700 ευρώ ανά μάθημα και όπως δήλωσε στο «Καλημέρα Ελλάδα» μητέρα φοιτητή που έχει πέσει θύμα του καθηγητή, «δεν το ήξεραν μόνο στις Σέρρες, αλλά το ήξεραν σε όλη την Ελλάδα».
Σύμφωνα με τη μητέρα του φοιτητή, «τα πράγματα ήταν πολύ οργανωμένα» και ο δράστης «δεν φαινόταν πουθενά», αφού «το μήνυμα ερχόταν μέσω υπολογιστή».
Όπως δήλωσε, ο κ.Καρανάσιος, που έχει ανοίξει ιστοσελίδα καταγγελιών για το ζήτημα, «δεν μπορούσε να πιαστεί, αφού πήγαινες σε ένα φροντιστήριο, πλήρωνες κάτι και μόνο η τηλεφωνική συνομιλία υπήρχε». Και ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ο καθηγητής δρούσε πολλά χρόνια, ενώ τόνισε ότι, «τα στόματα στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης είναι πιο κλειστά».
Μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» ο πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Χασάπης, επιβεβαίωσε ότι όντως οι φοιτητές έκαναν τις καταγγελίες, που έφταναν στη Δικαιοσύνη, όμως η διαδικασία δεν έφτανε στο τέλος της, λόγω του ότι δεν υπήρχαν μάρτυρες.
Ο πρύτανης κάλεσε τους φοιτητές να κάνουν καταγγελίες, να πάνε στον εισαγγελέα και να μην φοβούνται, διότι έτσι ελλοχεύει ο φόβος ο καθηγητής να επιστρέψει στο ΤΕΙ και να συνεχίσει τη δράση του.
Κληθείς να απαντήσει γιατί αφού οι καθηγητές ήξεραν, δεν έκαναν κάτι, είπε ότι, «όταν ξεκινά μια τέτοια διαδικασία, ο συγκεκριμένος λάμβανε τα μέτρα του και δεν μπορούσε να συλληφθεί».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση