GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος στην Κρήτη: Πέθανε η 20χρονη που υπέστη ανακοπή σε ασανσέρ

Έχασε την μάχη με την ζωή η 20χρονη φοιτήτρια που είχε εγκλωβιστεί στο ασανσέρ του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν στα Χανιά. Σύμφωνα μ...

Έχασε την μάχη με την ζωή η 20χρονη φοιτήτρια που είχε εγκλωβιστεί στο ασανσέρ του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Τετάρτης στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων όπου και νοσηλευόταν πάνω από δέκα ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως το άτυχο κορίτσι, που πραγματοποιούσε την πρακτική της ως φοιτήτρια στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, φέρεται να έμεινε εγκλωβισμένη στο ασανσέρ για περίπου 20 λεπτά με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της.

Στην 20χρονη, προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της περιοχής μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ από τα Χανιά. Στη συνέχεια οι διασώστες καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, κατάφεραν να την επαναφέρουν και να την κρατήσουν στη ζωή σε όλη τη διάρκεια της διακομιδής της στο Νοσοκομείο Χανίων. Εκεί άμεσα είχε εισαχθεί στην εντατική όπου παρέμενε διασωληνωμένη.

Δυστυχώς, 23 ημέρες μετά, η 20χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και όλο το ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση