GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτής έστειλε 2.000 "ροζ" μηνύματα σε δύο σερβιτόρες - Κινδυνεύει να χάσει την έδρα του - ΦΩΤΟ

Τον κίνδυνο να χάσει την έδρα του στη Βουλή των Κοινοτήτων αν αποδειχθεί ότι υπερέβη τα όρια αντιμετωπίζει ο βουλευτής των Τόρι Άν...

Τον κίνδυνο να χάσει την έδρα του στη Βουλή των Κοινοτήτων αν αποδειχθεί ότι υπερέβη τα όρια αντιμετωπίζει ο βουλευτής των Τόρι Άντριου Γκρίφιθς.

Σύμφωνα με καταγγελίες, ο βουλευτής των Συντηρητικών έχει στείλει περισσότερα από 2.000 μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στην 28χρονη σερβιτόρα Ίμοτζεν Τριχέρν και σε μια συνάδελφό της, και μάλιστα εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού που ήρθε έπειτα από μεγάλο αγώνα για το ζεύγος των Γκρίφιθς, που τώρα αγωνίζεται για να σώσει τον γάμο του.

Στα "ροζ" μηνύματά του περιγράφει αρρωστημένες φαντασιώσεις του, τις πληρώνει για καυτές πόζες και τους ζητεί να χτυπά η μία την άλλη.

Ο Άντριου Γκρίφιθς έχει κατηγορηθεί από τοπικό σύμβουλο ότι την έχει παρενοχλήσει βάζοντας ανάρμοστα το χέρι του στο γόνατό της και πιάνοντάς τη από τη μέση σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση.

Οι φωτό από την Daily Mail και την Daily Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση