GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ!" Ο Καμμένος καταγγέλλει δωροδοκίες βουλευτών στα Σκόπια...

Λίγο πριν τα συγχαρητήρια του Αλέξη Τσίπρα στον Ζόραν Ζάεφ για την έγκριση της συνταγματικής αναθεώρησης από το κοινοβούλιο των Σκοπίων.π...

Λίγο πριν τα συγχαρητήρια του Αλέξη Τσίπρα στον Ζόραν Ζάεφ για την έγκριση της συνταγματικής αναθεώρησης από το κοινοβούλιο των Σκοπίων.προηγήθηκε η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος σχολίασε τις καταγγελίες περί δωροδοκιών βουλευτών της αντιπολίτευσης των Σκοπίων προκειμένου να ψηφίσουν τη συμφωνία.
«Ποιός θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000€ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος στο Twitter.
Λίγο αργότερα, ωστόσο, στην ανάρτηση του Πάνου Καμμένου απάντησε σε αυστηρό και έντονο ύφος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων Μίλε Μποσνιακόφσκι. Στην απάντησή του, επικρίνει τον Έλληνα υπουργό ότι διέδωσε fake news τα οποία είχαν ήδη διαψευσθεί από την κυβέρνηση των Σκοπίων και τον καλούσε για το καλό της δημοκρατίας και της διπλωματίας να εργασθούν για τη φιλία των δύο λαών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση