GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «Τιτανικός ΙΙ» αναμένεται να πλεύσει το 2022

Το σχέδιό του να ναυπηγήσει πλοίο παρόμοιο του Τιτανικού αναβιώνει ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος Κλάιβ Πάλμερ έξι χρόνια μετά το αρχικό ...

Το σχέδιό του να ναυπηγήσει πλοίο παρόμοιο του Τιτανικού αναβιώνει ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος Κλάιβ Πάλμερ έξι χρόνια μετά το αρχικό του σχέδιο. Έτσι, η ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star lines σχεδιάζει το 2022 να στείλει ένα σκάφος παρόμοιο του «Τιτανικού» στο παρθενικό του ταξίδι - ακριβώς 110 χρόνια μετά το ναυάγιο του πλοίου το 1912.
Ο "Τιτανικός II" θα εκτελεί κυρίως τη διαδρομή μεταξύ Σαουθάμπτον και Νέας Υόρκης. «Η Blue Star θέλει να δημιουργήσει μια αυθεντική εμπειρία του "Τιτανικού"» δήλωσε ο Πάλμερ. Το πολυτελές εσωτερικό και οι καμπίνες θα διαμορφωθούν όπως του «Τιτανικού», αλλά με «σύγχρονη τεχνολογία, καλύτερη ασφάλεια και συστήματα πλοήγησης του 21ου αιώνα», όπως πρόσθεσε ο Πάλμερ.
Ακόμη και τα τέσσερα διάσημα φουγάρα θα υπάρχουν στο νέο πλοίο, παρόλο που ο "Τιτανικός II" δεν θα κινείται πλέον με κάρβουνο αλλά με ντίζελ.
Τώρα η ναυπήγηση του πλοίου θα πρέπει να ολοκληρωθεί το 2022. Στο Λονδίνο, ο Πάλμερ παρουσίασε τις λεπτομέρειες του νέου πλοίου, με εννέα καταστρώματα και 840 δωμάτια, τα οποία θα μπορούν να φιλοξενήσουν 2.400 επιβάτες και 900 μέλη πληρώματος. Το πλοίο θα καλύπτει κυρίως τη διαδρομή του Βόρειου Ατλαντικού ενώ το καλοκαίρι θα κατευθύνεται τακτικά και σε άλλους προορισμούς, όπως το Ντουμπάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση