GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιχνιάστηκε από την ασφάλεια Αττικής η δολοφονία 23χρονου στα Εξάρχεια

Οικονομικές διαφορές για αγοραπωλησία ναρκωτικών είναι το κίνητρο της ανθρωποκτονίας με θύμα 23χρονο Έλληνα, που διαπράχθηκε τον π...

Οικονομικές διαφορές για αγοραπωλησία ναρκωτικών είναι το κίνητρο της ανθρωποκτονίας με θύμα 23χρονο Έλληνα, που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στην πλατεία Εξαρχείων. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής.

Ως δράστες φέρονται δύο αλλοδαποί, 27 και 34 ετών, συγκεκριμένα ένας Αλβανός και ένας Ουκρανός, γνωστοί στην «πιάτσα» των ναρκωτικών με τα ψευδώνυμα «Όλι» και «Μάριος ο Ουκρανός», οι οποίοι εκτιμάται ότι έχουν διαφύγει εκτός Ελλάδος και έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την προανάκριση προέκυψε ότι το θύμα είχε αναλάβει να πουλήσει ποσότητα κοκαΐνης για λογαριασμό των δραστών, αλλά δεν τους έδωσε τα χρήματα.

Τις βραδινές ώρες της 25ης Απριλίου, ο 23χρονος βρισκόταν ως θαμώνας στον εξωτερικό χώρο καφετέριας στην πλατεία Εξαρχείων, μαζί με τον αδελφό του, όπου τον πλησίασαν οι δύο δράστες, οι οποίοι τον τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι και διέφυγαν.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, η υπόθεση παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση και σε βάρος των κατηγορουμένων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, με τα οποία αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση