GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρέμουν το «νόμο» της φυλακής: Υπό 24ωρη προστασία ο 25χρονος που κατηγορείται ότι βίασε βρέφος δύο εβδομάδων

Υπό 24ωρη προστασία στη φυλακή βρίσκεται ο 25χρονος, που κατηγορείται ότι βίασε στο Μπέλφαστ ένα μωράκι ηλικίας μόλις δύο εβδομάδω...

Υπό 24ωρη προστασία στη φυλακή βρίσκεται ο 25χρονος, που κατηγορείται ότι βίασε στο Μπέλφαστ ένα μωράκι ηλικίας μόλις δύο εβδομάδων.

Η συγκεκριμένη είδηση, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε παγκόσμιο σοκ και φαίνεται πως έφτασε (και) στα αυτιά των υπόλοιπων κρατούμενων που βρίσκονται στη φυλακή «HMP Maghaberry».

Οι αρχές φοβούνται πως ο 25χρονος είναι στόχος για τους υπόλοιπους άνδρες που κρατούνται στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό και προκειμένου να τον προστατεύσουν από πιθανή επίθεση τον έχουν υπό παρακολούθηση όλο το 24ωρο.

Όσον αφορά στο μωράκι τα νέα δεν είναι ευχάριστα, καθώς συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη φυλακή οδηγούνται κυρίως τρομοκράτες, άτομα που έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες και μέλη άγριων συμμοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση