GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κροκόδειλος 2,5 μέτρων σκόρπισε τον πανικό σε δημοφιλή παραλία του Μεξικό - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασυρμένος από τα θαλάσσια ρεύματα, ένας κροκόδειλος δυόμισι μέτρων, έφτασε σε μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του Μεξικό, τ...

Παρασυρμένος από τα θαλάσσια ρεύματα, ένας κροκόδειλος δυόμισι μέτρων, έφτασε σε μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του Μεξικό, την Puerto Vallarta. Οι λουόμενοι πανικοβλήθηκαν μόλις τον εντόπισαν και ο κροκόδειλος περιφερόταν για περίπου 24 ώρες μέχρι που πιάστηκε.

Το προσωπικό προστασίας των ζώων και πυροσβέστες παρακολουθούσαν το ζώο μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή για να το ακινητοποιήσουν.

Αναφορές κάνουν λόγο για τρεις κροκόδειλους, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί. Σε κάθε περίπτωση η περιοχή παρακολουθείται από τις αρχές.

Μετά τη "σύλληψη", ο κροκόδειλος, περίπου 2,5 μέτρων, μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της Προστασίας των Ζώων για εξετάσεις, πριν απελευθερωθεί στη φύση.

Πηγή: ejecentral.com.mx

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση