GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ! 28 παράγοντες του ποδοσφαίρου παραπέμπονται σε δίκη...

Να δικαστούν για το κακούργημα της αλλοίωσης αποτελέσματος και για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας, παραπέμπονται σχετικά με την υπό...

Να δικαστούν για το κακούργημα της αλλοίωσης αποτελέσματος και για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας, παραπέμπονται σχετικά με την υπόθεση των αποκαλούμενων στημένων αγώνων, 28 άτομα, μεταξύ των οποίων ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.
Μετά την απόφαση από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου που απέρριψε τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης και της εκβίασης, το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, ακολούθησε με το υπ´ αριθμ. 1692/2018 βούλευμά του τον ίδιο δρόμο υιοθετώντας και την ανάλογη πρόταση του εισαγγελέα Περικλή Δράκου.
Το τωρινό βούλευμα εν ολίγοις ευθυγραμμίζεται με εκείνο του συμβουλίου Εφετών, με πρόεδρο τον Κώστα Σταμαδιάνο (κατά αυτού είχε ασκήσει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την αναίρεση που δεν έγινε δεκτή από το Ποινικό Τμήμα του Ανώτατου Δικαστηρίου) με το το οποίο είχαν απαλλαγεί οι κατηγορούμενοι, για τρία κακουργήματα και παραπέμπονταν μόνο για αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνα και για σύσταση συμμορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση