GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντησε τον γιο της 31 χρόνια μετά την απαγωγή του - BINTEO

Μια μητέρα από τον Καναδά συνάντησε τον γιο της, 31 χρόνια αφότου εκείνος απήχθη από τον πατέρα του. Ο πατέρας αφού απήγαγε το παι...

Μια μητέρα από τον Καναδά συνάντησε τον γιο της, 31 χρόνια αφότου εκείνος απήχθη από τον πατέρα του. Ο πατέρας αφού απήγαγε το παιδί πήγε στις ΗΠΑ όπου και τον μεγάλωσε εκεί, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία του Τορόντο.

Ο 33χρονος σήμερα Ζερμέν Μαν, συναντήθηκε ξανά με τη μητέρα του, τη Λινέτ Μαν-Λιούις την περασμένη εβδομάδα, αφού η αμερικανική αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα του.

“Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς ένιωσα” είπε η Λινέτ Μαν-Λιούις για το πώς αισθάνθηκε όταν πληροφορήθηκε από τους αστυνομικούς ότι ο γιος της είναι ζωντανός και βρίσκεται στο Κονέκτικατ.

“Έζησα πολύ, πολύ δύσκολες ημέρες... Αισθάνομαι απερίγραπτη χαρά που βρίσκομαι σήμερα εδώ για να σας πω ότι ο Γολγοθάς και η συνεχής αγωνία μου τελείωσαν”, σημείωσε.

Ο πατέρας, Άλαν Μαν Τζούνιορ, έχει διπλή υπηκοότητα, του Καναδά και της Γκάνας. Ο άνδρας συνελήφθη την Παρασκευή στο Κονέκτικατ με την κατηγορία ότι υπέβαλε ψευδή δήλωση για να λάβει ένα κοινωνικό επίδομα στέγασης. Πρόκειται επίσης να του ασκηθεί δίωξη για απαγωγή στον Καναδά.

Ο Άλαν Μαν Τζούνιορ πέρασε στις ΗΠΑ το 1987 μαζί με τον γιο του, που τότε ήταν μόλις 2 ετών, αφού τον πήρε από τη μητέρα του επωφελούμενος από την απόφαση ενός δικαστηρίου που του επέτρεπε να βλέπει το παιδί. Εγκαταστάθηκαν στο Κονέκτικατ, με άλλο ονοματεπώνυμο, χάρη σε πλαστά πιστοποιητικά γέννησης που είχε καταφέρει να φτιάξει. Ο Ζερμέν μεγάλωσε πιστεύοντας ότι η μητέρα του είχε πεθάνει.

"Θέλω να προτρέψω και άλλες οικογένειες, τα παιδιά ή οι αγαπημένοι των οποίων απήχθησαν, να μην χάσουν ποτέ τις ελπίδες τους. Είμαι η ζωντανή απόδειξη, ότι μετά από 31 χρόνια οδύνης, 31 ατελείωτα χρόνια, δεν πρέπει να εγκαταλείπεις ποτέ", είπε η μητέρα.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: thestar.com, nypost.com

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/CityNews Toronto

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση