GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο δήμος Λαρισαίων ζητά πίσω 47 ακίνητα από το Υπερταμείο

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την εξαίρεση ακινήτων του Δημοσίου από την ένταξή τους στο λεγόμενο Υπερταμείο και τα οποία ε...

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την εξαίρεση ακινήτων του Δημοσίου από την ένταξή τους στο λεγόμενο Υπερταμείο και τα οποία ενδιαφέρουν άμεσα τον δήμο Λαρισαίων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης.
Ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους σχετικά με τα 121 ακίνητα που βρίσκονται στο δήμο και πρότεινε να συνταχθεί ένα αίτημα προς το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής για την εξαίρεση από το Υπερταμείο των 47 ακινήτων που έχουν κοινωφελή και κοινόχρηστο χαρακτήρα.
Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αποφασίστηκε τελικά να ελεγχθούν από τις παρατάξεις και τα 121 ακίνητα που βρίσκονται στην λίστα του Υπερταμείου, να διατυπωθούν γνώμες και να συνταχθεί και το αντίστοιχο αίτημα για τη εξαίρεση των ακινήτων σε επόμενη συνεδρίαση.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση