GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

5 βήματα για να κερδίσεις χρήματα από τις διαφημίσεις σου στο Facebook

Tου Κωνσταντίνου Κορίκη Οι μισοί Έλληνες είναι στο Facebook, 5,7 εκατομμύρια. Ο φθηνότερος τρόπος να τους μιλήσεις για να τους πουλ...

Tου Κωνσταντίνου Κορίκη

Οι μισοί Έλληνες είναι στο Facebook, 5,7 εκατομμύρια. Ο φθηνότερος τρόπος να τους μιλήσεις για να τους πουλήσεις ένα προϊόν η μια ιδέα είναι οι διαφημίσεις στο Facebook . Αν ακολουθήσεις τα βήματα που περιγράφω οι οι διαφημίσεις σου θα έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα με το φθηνότερο δυνατό κόστος.
 
Τουλάχιστον για δύο απο τους δεκάδες πελάτες , στατιστικά έχω εμφανίσει διαφημίσεις σε όλους τους Έλληνες χρήστες. Παρακάτω σου εξηγώ τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να είσαι αποτελεσματικός
Οι πελάτες σου είναι στο διαδίκτυο, άρα πρέπει να τους βρεις εκεί

Σχεδόν όλοι οι χρήστες του διαδικτύου κάνουν 2 πράγματα τακτικά:
α. Χρησιμοποιούν μηχανές αναζήτησης
β. Χρησιμοποιούν το Facebook.

Ως marketer ή ιδιοκτήτης επιχείρησης, μία από τις μεγαλύτερες δουλειές σας είναι να προσελκύσετε άτομα από άλλα sites στο δικό σας.

Αυτό μπορείτε να το επιτύχετε με μία διαφημιστική καμπάνια στις μηχανές αναζήτησης, ελπίζοντας ότι θα προσελκύσετε ένα υψηλό ποσοστό κλικ.

Ιδανικά, στοχεύετε στην μεταφορά του μηνύματος της καμπάνιας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης (social media) ως συστατικό στοιχείο της εκάστοτε διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Το κοινό-στόχος σας δραστηριοποιείται σε διάφορα σημεία του διαδικτύου, όμως ένα τεράστιο ποσοστό οποιουδήποτε κοινού-στόχου χρησιμοποιεί τις μηχανές αναζήτησης και το Facebook. Μία online διαφήμιση έχει μια τεράστια ευκαιρία να πετύχει σε μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Αυτός είναι ο λόγος που δίνουμε τόσο μεγάλη προσοχή στο SEO και στο marketing των social media. Από τη στιγμή που θα εντοπίσετε το κοινό-στόχο, μένει μόνο να βρεθεί ένας τρόπος, ώστε το περιεχόμενό σας να εμφανιστεί μπροστά του.
Στο Facebook, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να βρεις τους πελάτες σου

Ο κύριος τρόπος (και μακράν ο πιο αποτελεσματικός) είναι η διαφήμιση.
Αυτό ισχύει σχεδόν για όλα τα social media, γι’ αυτό και οι διαφημιστικές δαπάνες σε αυτά συνεχίζουν να αυξάνονται κάθε χρόνο. Αν γίνει σωστά, λειτουργεί σαν μαγνήτης στο κοινό που στοχεύει.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση