GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Κρήτη από την άγρια δολοφονία 53χρονης - Τι αποκαλύπτει η εστεμμένη καλλονή κόρη της

Μουδιασμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία την υπόθεση με το άγριο φονικό που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Ηράκλειο, με θύμα μία 5...

Μουδιασμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία την υπόθεση με το άγριο φονικό που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Ηράκλειο, με θύμα μία 53χρονη γυναίκα.

Συγκλονισμένη από όλα όσα έχουν γίνει, μία από τις κόρες της άτυχης γυναίκας, η οποία είναι εστεμμένη, είπε πως ο 60χρονος τσακωνόταν πολύ το τελευταίο διάστημα με τη μητέρα της.

«Ξέρω πως το τελευταίο διάστημα ο θείος δεν ήταν καλά και μάλωνε συνέχεια με τη μητέρα μου». «Η αδερφή μου τον φιλοξενούσε και τον συντηρούσε εδώ και τρία χρόνια. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις μέχρι και πριν από ένα μήνα. Ο θείος μου τότε άρχισε να έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν δώσαμε σημασία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Παγάνη, μιλώντας στην εκπομπή "Μαζί σου" του ΣΚΑΙ.

"Η μητέρα μου ήταν πολύ δυναμική. Μας στήριζε, μας είχε μεγαλώσει μόνη της. Ήταν η ψυχή της οικογένειας", συμπλήρωσε.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 7 το πρωί όταν ο 60χρονος άνδρας έστησε καρτέρι θανάτου στο θύμα του, δηλαδή την πρώην σύζυγο του αδελφού του.

Την περίμενε έξω από την καφετέρια όπου εργαζόταν στην οδό Στρυμώνος κι όταν το θύμα ανυποψίαστο πήγε να ανοίξει το μαγαζί, εκείνος της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στην κοιλιά, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με το δίκυκλό του.

Συγκλονιστικές ωστόσο είναι οι πληροφορίες γύρω από το κίνητρο της δολοφονίας.

Όπως ανέφερε στο ekriti.gr αστυνομική πηγή, ο άνδρας φιλοξενούνταν το τελευταίο διάστημα στο σπίτι μιας από τις κόρες του θύματος και ανιψιάς του. Η ίδια πηγή σχολίασε ότι συχνά - πυκνά, ο φερόμενος ως δράστης, συνήθιζε να πίνει και να δημιουργεί προβλήματα, κάτι που δεν άντεχε άλλο η κοπέλα.

Χθες βράδυ και σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να τον διώξει από το σπίτι της. Εκείνος, θολωμένος, θεώρησε υπεύθυνη τη μητέρα της, με συνέπεια σήμερα το πρωί, να της στήσει καρτέρι θανάτου έξω από την επιχείρηση όπου εργαζόταν. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι την μαχαίρωσε με απίστευτο μίσος.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος που έχει συλληφθεί, έχει βαρύ ποινικό μητρώο καθώς έχει εμπλακεί σε σοβαρές υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση